Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, Ogos 31, 2014

kunming coming soon



baru je rasenyer  fly ke macau...alhamdulillah oanjang umur hujung tahun ni ke kunming lak,,,jika di izinkan allah...














Merdeka...31.08.2014

Salam best nyer hari.ni coti...coti...lagi coti lagi..best sgt tauu...leh lepak.lepak pata sambil.mandi.mandi

Mak.mertua ngen adik.ipar dtg ganu..

Bunda buat nasi dagang..kitaorg siap.siap.gi picnic tepi pantai..ermm best..

Malm ni...sambung berblog..semangt lah tu...bila.ada benda baru.ni.MACBOOK...i like you thank u ALLAH..atas segala rezeki yg kau kurniakan amin..

30 8 14

Alhamdulillah mama n papa bertandang kde umah umi ni..


Cantik ni lah hdiah door gift dapat masa ke gala dinner jubli 2014...alhamdulillah...


Jumaat, Ogos 29, 2014

Jumaat yg indah penghujung ogos..a

D

Alhmdulillah ...jumaat hr yg indah dan berkat ini


umi..tok aufi dan ibu aufi..kuar awal.awal pg go lepak pantai kat kampung je..alhndulillah cuaca sgt cantik.hr ni

umi.mandi pantai.aliya tak.ikut


duk.umah saje

.gi pantai

mandi.mandi layang aufi ni..best ssungguh...aenang je hati leh mandi.mandi.pantai..

Twerasa lapar terus mkng maggi...masak.masak gitu gitu je..

tenggahri dlm kul.11 ada org kampung balik..dr laut..ba2ak ikang segar.
.beat..beli ikan eaok nak..singgan dan.buat nasi dagang..


Blik umah.masak.madak.tengahri masak.nasi singgan ikang..alhmdulillah kenyang.
.


petang cik.ayu dtg..ajak.lak.cik.ayu.lepak.pantai.bawak.adib liya cik.kak ti.pong ikut sekali...

puak puak laki ke nesut ada perhimpunan himpit..



Alhmdulillah rezeki..hari ini dapat gak.ikang segau segau...

Bestnyerr


2 hr sebelum closing upperware rehat pata dulu



pagi petang mandi pantai happy nyer ku rasakann








Khamis, Ogos 28, 2014

ipone 5




 aduhh bulan 3 bli ipone tak berapa nak reti guna letgo rm1500 je lps tu beli note 3...huhuhu..rindu lak dgn ipone,,nyesal jual nyer huhu...


Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...