Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Selasa, Februari 05, 2013

sweet memory...

 hari ni buat teke teki ...tahniah cik ani dpt jawab itu


best lak bila teringat ,,,buat steam bot mkn ramai2 ni,,besttt


ni kakak liya buatkan carrat susu..best nanti mesti ingat kat dia nanti,,time dia kat madrasah nanti...

hari ni umi marah dia...huhuhu...
sebab sikit2 nak beli buku citer ermmmm

byk dah...cukuplah,,,kene belajar lakk



windu lak dgn warna ipad...hadiah dr tupperware happy sgt dapt ni...

 ni kenangan masa balik kb 1hb 1 2013 ,,time ni gi pilih poch ipad kat billion murah je,cantik sgt222

nanti nak beli  mini ipad...nsyllah sarung nanti nak kene ambik..yg warna pink gam cantikk


Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...