Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Januari 30, 2013

jln2 jlan maidin giant bersama liya abah umi

30 hb 1 2013
alhmdulillah hari ni dah penghujung january..sekejap je dah sebulan melangkah 2013 tahun baru

esok gaji pertama untuk staf kat umiliya..shop alhmdulillah Asus 10, insyllah esok akan umi serah pada  staff umi yg rajin itu,,tq my cousin...

tadi gi jalan2 mula2 ke danabite..tunggu punya tunggu transfrmer nyer asus..tut tut cas tak masuk ermmm
melepas transfrmer itu..

akhrnyer ke maidin ..ambik asus 10, alhmdulillah dah settle semua

solat magrib kat maidin,,,lps tu...mkn2 kat restoran...nasi kandar best...kenyang,,ajak abah pusing2...kat giant lak,,jumpe lak dgn si ikah n family,,liya apa lagi,,,berjalan2 pusing round lah dia sakan...

padahal mlm ni da kenyang bila terserempat pok wan pok sedara nyer aliya kat kfc nasib dah kenyang kalau tak ngaaap lagi ehehe


sebab sebelum mkn kat maidin...umi ngen abah dan liya dah mkn ptg kat warung ...mees sop kat kedai mazlan seberang takir,,ermmm dah kenyang dah,,,



lps selesai jual tupper ..terus rase lapa ehehhe
tgk tupperwrae mesti tak lapar ehhe




Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...