Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Sabtu, Jun 29, 2013

semalam di Gala dinNEr bersama ..RainbOw aWard..happy sgt syukurr

alhmdulillah...walau umi tak jangka pun dpt rainbow award insyllah tahun depan nak usaha lagi harap dpt lagi amin.,,







 dpt bunga...award dan dapat rantai alhmdulillah syukur pada mu Ya Allah..amin

Hari ke 2 di sunway pyramid convencion centre...hari ke dua dpt award..Rankup ED..alhmdulillah

Alhmdulillah kul 7.30 nak kene hadirkan diru daftar untuk yg sapa rankup ED..huhu debar2 aku hari ni semua group pakai bju kuning bju ni hadiah dr boss kami puan norma hamat tq,,,

happy walupun ketat ketat,,aku kene pakai jugak...tp jubli kali ni happy ...dpt bawak downline,,happy...

happy lpas terima award...


bekpes time..dpt gift tupper sekali tuu


 lunch di ball room ni...

ni waktu tea break...



happy..







 time ni baru nak masuk dewan nii











 kmi happy alhmdulillah syukurt Allah kurniakan kami rezeki semoga rezeki ini halal bg kami insyallah


Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...