Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Februari 27, 2013

kembalinyer seorang bapak sedara

assalamualaikum..semalam kul 8.45 kmi di kejukkan dgn panggilan..telefon ..memberitahu pak sedara..abag kepada ibu saya accident masa nak atar anak ke sekolah rendahh


kul 1 dpt berita dr hospital ,,dgn berita kematian..kul 3 selesai kebumikann


alfatihah buat bapaks saudara semoga roh mu doi tempatkan di tempat2 org yang beriman..amin sabra yer buat sepupu dan ahli keluarga semua


Sabtu, Februari 23, 2013

jalan2 jalan ci makn

Alhmdulillah hari ni byk uruisan selesai...dan hari ni ada khbar berita honda city alhmdulillah dah semkin hampir selsai hari ni maybank kl call mintak hant dokumen pasal insuran

dan umi dah bankin duit insurans road tac kete 
alhmdulillah esok ahad kene pergi sign agrement pasla kete kat maybank kt jalan air jernih..ya allah semoga engkau permudahkan segala urusan kami aminn



petang selesai ke stokist..td tengah hari ajak sepupu aka...kak ipar kerani umi,,ke seberang takir ajak makn mees up dan tapu nasi minyak je

buat abah


ptg ajak aisyah g ambik brg lps tu..mee num abc ddkt kedai kak t ,,kat pantai airport thank for you all banyak bantu umi ya


Tupperware pun ada sistem barter









Jumaat, Februari 22, 2013

PUteri lieya

Alhamdulillah kelmarin hari ni gi jengguk liya alhmdulillah gi hari ni liya tak sedihj macam minggu lps...
hari ni dpt makn tenghari dgn dia dan sepupu nyer

dan dpt solat berjemaah sama2 lps solat asar tu dah tgk muka dia sedih

tp umi janji insyllah murah rezeki nak ajak dia naik kl nanti...liya tunggu umi ambik nanti ya


liya mkn tak banyak sikit je...umi tak bwak lauk feveret dia sup ayam 
tak sempat umi masak,,umi cuma beli je kat kedia maidin

takpelah liya makn kenyang..umi suka tgk liya dan sepupu kenyang...takpelah umi tak sempat masak pun janji umi dpt makn dgn anak umi

sayang liya forever...

miss u buah hati abah ummi


Sabtu, Februari 09, 2013

aidil fitri 2012

alhmdlillah alah panjang kan umur kami dpt lagi kami beraya bersama ibu 2012..ni insyllah 2013..masih di beri allah umur yang panjang amin..























Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...