Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Januari 25, 2012

bekpes hari ni...roti goreng celup telur,,bekpes untuk liya pagi tadi,,n kami satu family

salam...hari rabu..hari ni sgt penat..panas cuaca hari ni...tp alhmdulillah byk urusan selesai hari ni,,dah cuti raya cina byk brg kene pos hari ni,,start pagi2 buat kijer...umi packing brg semua,,lps tu,,,pos kat pos malaysia dan pos guna citylink.,,,,,lps tu kul 11 tadi abah ajak ke batu 6,,,ermm beli,,,sikit,,,itu 916,,,untuk buat modal alhmdulillah,,,

selesai urusan umi ke pos opis,,lps tu ke kadai kak mu buat byran rm 200 ambik botol susu...dan lps tu umi terus jumpa kawn umi kat sabasun hanta upperwrae hari ini...
lps tu terus ke pasir panjang .,,,pergi sana.,,hantar tupperware owen...
lps tu terus balik sebab mlm ni abh kijer,,,2 beranak ni duk mengadap laptop sorang duk sambung buat blog cerita dia hehe
umi lak,,macam biasa,,,,cek lah,,,sale downline2 lah ,,alhmdulillah,,,

demam- demam camni kene minum air  suam banyak2 ya....umi dah simpan air untuk di minum,,time demam begini hheheh

alhamdulillah...hari ni dah selesai...ubah ruang tamu...yg elalu sepah2 dgn tupperware hari ni...berkat..pertolongan anak umi,,si haiqal dan si liya siap gak umi kemas ruang tupperwrae...best bila tenggok ruang dah bersih,,tinggal lagi umi nk masuk dan susun tupperwrae je lagi,,,

ni ...hanya gambar hiasan je...

 alhmdulillah dah siap camni dahh


tadi pagi camni...sekarang dah berubah daaa


org penting ni eheh tentiu anakku



ingat nak candit je tiba2 si twin ni tersedar lak eheh


 tadi pagi sambil buat kijer,,umi tenggok liya duk,,sibuk tuslis blog dia..



abah duk bereti rehat kelmarin siap kemas,,ruang tamu daa






ruang tamu....





 si puteri yg bertungkus lumus duk reke ...cerita kat blog dia...


Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...