Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Jumaat, Januari 20, 2012

2012


Salam hari ni jumaat alhamdulillah,,,planing last minute ajak abah gi bekpes kat pantai pagi tai,,abah balik kijer siap2 terus ke pasar kem(pasar pagi minggu hari jumaat)

maca biasa feveret umi beehun + kew teow sup
aliya lak nasi air baby dan abah baisa nasi himpit  hari ni tukar menu nak makan roti tempayam ermm sedapp


alhamdulillah,...




























`





















KRing kring tepon berbunyik...kul 7.30 abah call ,,hehe tadi ingat umi je ngen lya nak ke pasar kem tu...abah call takyah gi lagi tunggu abah balik kije kita gi sama2 heheeh.

ok lah kalu camtu kita beli mkn semua kita,,makan tepi pantai doh lama umi dok gi jalan2 makan tepi pantai hirup udara segar...

aliya doh siap2 untuk ke pasar tu...dia ader hajat laaa tu..suka gi pasar kem sebab ada satu gerai tu jual buku citer huhuhu..nanti2 kita jengguk ya liya,,,

ok ,,nanti sampai kat pantai kita snap2 gambar permandangan pantao yg indah ya,,,

pagi2 ni,,,awal lagi umi on9 sebab nak cek,,brg2 kwn2 yg order tuppperwrae dgn umi,,almdulillah hari ni jumaat takder brg yg kene pos,,tp tak best jugak ader 3 kotak brg kwn yg ke sabah serawak tak pos lagi dan 1 kotak kwn yg semnajung,,harap2 kawan2 tunggu ya,,,ahad ni insyllah umi pos kan ya


alhamdulillah,,,semalam lps mahgrib kawan umi datang ambik lagi set fortune ni,,dia cakap boss dia nak buat  hadiah time annual dinner,alhamdulillah syukur..

semoga rezeki umi  di tahun baru  ni di murahkan,,

bulan ni ni kene capai sale rm 5 k dulu untuk trip ke hanoi dan Korea insyllah,,bulan 9 dan bulan 11 ni ya..

insyllah try the best,,akan umi cuba untuk bawak jugak director2 yg ,,,bekerja kuat di bawajh umi ni ,,insyllahh


kawan2 pada sapa2 yg berminat dgn tupperwrae sila2 lah  inbox umi..mana tau nak beli tupperwrae ,,,yg  dr indon ke,,yg stok malaysia ke,,,insyllah umi akan bg harga yg terbaik ya





Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...