Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Januari 18, 2012


“Ku RELA stokin kaki ku BASAH terkena air yang melimpah daripada TERKENA PECIKKAN API NERAKA..
Ku RELA berpanas memakai jubah MENUTUP segala aurat yang ku JAGA daripada ku berendam dalam LAUTAN NERAKA..
Ku RELA rambutku disimpan RAPI terpelihara juga TUDUNGku labuh ke bawah dada daripada DIGANTUNG rambutku sehingga MENDIDIH OTAK derita..”
Allah Seeker .





salam nak citer pasal tepon huaaaaaa huaaaaaaaaaa hua   1hb 1 2012 ,,saya dah beli tepon bb curve ni harga dia rm 580 ,,godk punya godek dpt rege  rm 570 dapat memory 4 gift semua..nak jadi citer saya tak reti nak guna lah bb ni sebb dianyer keypad kicik sgt ,,,hehe





pada 16 hb 1 lajk saya saje2 lah gi try tty vbalik kat kedai adik yg saya beli bb hari tu kut2 leh trade in ambik tepn baru hua hua

gi try2 ty saya ,,,ty je,,leh tak adik nak trade on ,,nak ambik galaksi young hehehe ,,dia cakap leh je,,bila ambik rase dah 2 minggu kut,,,

pada suatu ptg tu,,abah cakap jom kita gi ambik nanti kita mai semula..

k,,,nak jadi cerita,,,kita gi lah ambk,,,lama punya tunggu,,duk pilih2 tepon,,,yng gepon young,,dh naik harga dr rm499 dah naik rm 599 hu hu  hu  malas dah nak tambah duit sebbab ,,,harga bb dah jatuh jadi rm 500 je dr rm 570 hari tu.

nasib kedai tu dapat bg rege mahal lagi,,heeh


pilih punya pilih,,ader ,,yg boy kak atas ni lah suggest suh ambik xpira heheh

dah lama sebebnarner abahliya ni minat xpira,,jadi umi pun minat sebab dia besar,,tp silap adik tu cakap hset ni ,,ori heheh ,,,balik2 umah ader tulisan cina dan semua laman web cina.

abah abah cakap esok jom kita ke kedai semula mintak dia setting smua melayu huahua

umi sgt2 xcited dan happay lah,,sebab gambar dia cantik 8 gitf lagi tu,,skrin dia besarr tuu...

pasall bb dah tak timbul dah,,huhuhu bbm apa2 semua tu dah lupa daa,..hhheee




memory dia bg 4 gift jugak ,,dapat 2 casing percuma pink n ungu comel sgt2...dapat beteri smeua lah,,,


tp saang nyer  lps gi hantar...kat kedai kami tinggal dulu lah gi umah MIl adik saya...lp tu singgah kul 8 mlm abg je lah turun pi kedai tu,,,say ngen anak dan mak,,tunggu dalm kete je,,

lama tuuu,,,samapi mak saya kata,,aloo lamanyer ,alaiya lak siap2 dengkur2 zuk zap zup zak dalam kete dahahahah ,,,letih campo lama sgt2 tunggu nyer,,





tunggu punya tunggu,,,boss dia datang,,,bwk g=fhone brand sama ,,dia cakp yg ni bru ori,,hehe abah dah happy dah,,siap ambik wfi semua,,,tgk2 dah camtik semua,,,tinggal masuk sincard ,,tuk tuk tuk,,,hangg terus,,,hapa lagi,,abah ingat nak ngapp semula...galaksi young tu,,tp stok habis,,,

boss dia cakap abg kalau nak ambik duit smeula takpe,,huhu lpas tu,,abah call umi dlm kete ,,,mi cakap boleh lah ambik duit smeula ,,kita cari lain lah heheh


dut tu abah bankin dlam akaun je lah buat bayar bil citylink,,hahha maka tamatlah riwayat hidup bb curVe umi dan xpira baru,,serTa,,,takder rezeki,,

Aopa2,,,sesuatu yang berLaku tu Mungkin aDa hikmahnyer.

semoGa Allah nak bg rezzzzzzzzeki lebih lag dan TerBaik lah tuu,,..


Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...