Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Sabtu, Januari 21, 2012

Alhamdulillah hari ni brg dr kawan baru yg jual  set indo bru je sampai,,umisgt2 happy...alhmdulillah...semoga rezeki hari ni bertambah,,,harapan ku,..

umi nak guna 1 set sebab manggkuk serving dan piring dia sgt2 cantik,,,merah nyer sgt menawan...




 ini manggkuk dia..sesuai kalau buat isikuah sup,,ermm sgt cantik...6 pcs ni umi jual rm 75 je sekali dgn pos...kalau ambik 1 set dgn piring lagi murah rm 120 je,,termasuk pos ke semanjung..umi guna citylink...insyllah penghantarn hanya sehari je,,kalau tak melibatkan musim perayaan la..nsyllah



ini perset dr indon ni,,,sgt2 cantik kalau nak lagi murah set ni hanya rm 200 termasuk pos semnajung..

dia terdiri dr 6 pcs mangkuk kecil 6 pcs piring dan 1 serving plate ,,sesuai mengisi lauk pauk ..contoh ikan bakar seekor pun dh bpoleh muat,,,sesuai sgt...

satu lagi yg menarik tu..bekas roti sesuai untuk di isi roti yg satu plastik besar




best nyer mkn lauk dalam serving baru ni cantik merah dia



Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...