Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, Januari 22, 2012


Ahad ,,alhamdulillah hari ni hanya di umah je,,,cutu raya cina,,aliya sekolah lagi hari ni,,haiqal ada umah abg pun ada...

alhmdulillah kelmarin umi kemas umah je,,takde aktiviti kat luar,,hari ni kuar jap,,,gi kat ekdai emas adik nak tgk emas hehe,,,nak buat saham gak insyllah

ok hari ni,,sampai brg dr stokist 6 kotak,,termasuk brg order yg kat fair convention hari tu

hari ni,,,duk fikir camna nak kemas2 brg2 dan nak clearence brg2 yg baru sampi dan stok2 lama ni,,



comel nyer lemari camni,,ni umi copy paste je,,dr gambar kekwan fb,,

gambar2 dalm ni umi byk pinjma dr kwn2 tak sempat nak ambik gambar lagi yg umi punya,,




ni stok indon yg umi order belum sampai sesapa berminat gitau umi ya











ni anak solong abah ummi,,,haiqal ,,haqal balik umah abah hari khamis mlm sampai sini,,sorang je,,helmi tak ikut sebab dia duk buat persiapan nak kemas umah,



tenggok si teruna duk on9 di celah bekas tupperwrae umi hehe






hari ni masak specell sikit sebab abah ,,n anak2 ada umah,,umi goreng ikan besar ..ni rezeki jiran sebelah bg,,tokey,,bot besar tq



ni peveret umi ,,mkn dgn tom yam rasa macam tak ngam je,,dia sesuai mkn dgmn ikan singgan hhehe








set bekal nni shgt cantik pink2 gitueww













inilh hasil masak2 umi hari ni,,ermm tomyam dgn ikan goreng je,,specell tomyam ayam campor udang ,,besttt


Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...