Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, April 13, 2011

kelmarin dan citer hari ini

Assalamualaikum...ni citer kelmarin ngn hari ini...kelmarin mlm tido umah tok nyer liya...jadi pagi tu bonda aku...buat lah kuih bako,,ni ermm sedap sungguh...
 conggok cik dok atas kabinet hehehe



kuih bako org2 tua2 memang sodappp



ini lak,,,sajian di tengahri ini...aku buat sempoi je,,mkn macam biasalah lewat2 sikit///
waktu tenggahri memang mkn lewat sebab bekpes pagi pun dah lewat 
jadi tadi dah nak kul 3 lebih..abah baru siap,,repair2 kete..umi asyik duk kat dapo...
duk siapkan mee sop ni lah sambil2 layan fb...ader nak order barang hari ni,,nak je di hantar ke asiah dan zi,,,


ok dah beres semua,,,


bunyik org ketuk pintu uper2nyer abang ipar aku,,dia saje datang nak je tenggok pc dia yg suh abahliya baiki tu...huhuhu ,,,lom siap agi,,baiki,nyer..kebetulan waktu ni time makan,,,,ngajak abg ipar heheh


abg ipar nyer jenis tak kisah ..hehe dia makan je...alhamdulillah dah siap semua,,umi suh abah ngen abang ipar makan dulu,,umi kemudian heheh





  ni gambar waktu pagi tadi umi snap tenggok lagat abah yg lucu tu...iyalah pakai spek dia yg eye focus tu heheeh sambil2 makan hehehe


  ini lah pic kelmarin,,ermm sambil2 tunggu abah liya cuci kete umi snap gambar tuperare baru sampai tu..ermmm aliya ape lagi,,,menyeper lah dia,,,ambik buku2  dia nak,,joint sekali hehehe







Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...