Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, Mac 06, 2011

Musuh Syaitan

Manakala di bawah ialah musuh utama syaitan dan iblis pula:


1. orang yang beramal dengan ilmunya


2. orang yang mengamal isi ajaran Al-Quran


3. orang yang azan untuk sembahyang fardhu




4. orang yang mengasihi si miskin dan anak yatim

5. orang muda yang taat kepada Allah

6. orang yang penyayang

7. orang yang menjaga makan minumnya (yang halal)

8. orang yang suka sembahyang berjemaah



9. orang yang suka bertahajjud di tengah malam

10. orang yang sentiasa mengekalkan wudhuk






11. orang yang murah hati suka bersedekah






12. orang yang menjaga tuturkata dan akhlaknya

13. orang yang menasihati saudaranya dengan ikhlas

14. orang yang menjaga waktu solatnya


















Lithin debella





tanpa perlu berlapar..............

hanya minum air dgn banyak...........inilah hasilnya..............
Nikmatilah sumber dr buah2an n sayur2an, yg sedap berkhasihat..........hasilnya badan bertambah langsing.............

 slm, Debella Litchin (Melangsingkan badan tanpa Berlapar)...




InsyaAllah Produk pelansingan berasaskan buah dan sayuran yg sangat berkesan dalam menurunkan berat badan dengan tak payah diet. 

Boleh makan mcm biasa cuma kena minum air yang banyak

 Dalam masa ...sehari pun, dah boleh tengok kesannya. Dalam masa 10 hari boleh turun hingga 4 kg. 

Harga 1 set adalah RM290 utk 20 hari, 2x sehari.

 Debella bukan saja mengurangkan berat badan tapi juga reduce body fat dan mengurangkan kadar kolestrol. 

Kulit akan bertambah baik kerana kandungan vitaman c dalam buah dan sayur.

 Produk debella dari source buah dan sayuran dan disahkan oleh kementerian kesihatan. 

kalu nk order boleh bg nama, alamat & no phne..

byrn boleh bank in ke akaun sy..:).....nanti sy akan pos kan..

umiliya~~013-9224938

umi test
03-03-11


Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...