Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Selasa, Oktober 18, 2011

Tupperware Star Power Trip Lake Toba/Medan

2011 Tupperware Star Power Trip Lake Toba/Medan


NAK JOIN........................

Tupperware telah melancarkan trip untuk tahun ni iaitu ke Danau Toba/Medan 
bagi mereka yang berpangkat Director dan Star Director sahaja.

Untuk melayakkan diri, seseorang itu perlu berpangkat Director 
(dah jadi dah.. hehe) / Star Director dan mengumpul subsidi minimum RM1600 
daripada Personal 
Team Sales dan New Team Recruits mulai Mei 2011 hingga September 2011.

Bukannya tak pernah pergi ke sana. 
Pernah masa lepas SPM dulu kalau tak silap. Tapi tu pergi dengan keluarga besar
. Kali ni nak merasa pergi dengan rombongan
Tupperware pulak. FREE pulak tu!! Dulu pun free juga sebab ibubapa tanggung. 
Sekarang ni kalau nak pergi melancong kena keluar duit sendiri. Tak best.. 
FREE juga yang best.. eheheh

Bagi mereka yang pernah pergi trip dengan Tupperware, katanya seronok sangat!!
 Balik bilik hotel jer, ada jer hadiah disediakan. Hadiahnya pula "
ada duit pun tak boleh beli punya" bak kata Shireen, orang top Tupperware kat Malaysia ni.

Jadi, tahun ini saya berazam untuk menyertai trip 
Tupperware ke Danau Toba dan mengumpulkan
subsidi sebanyak yang mungkin. Bukan nak pegi sorang-sorang jer, tapi
, kalau boleh nak bawa suami dan rakan-rakan sepasukan sekali.
Bak kata Wonder Pet, "Apa yang penting?
 KERJAaaaaaSAMA".

Semoga hasrat untuk melancong ke Danau
 Toba bersama suami dan rakan-rakan dimakbulkan Allah. Aamiiin..





Holiday Opportunities to Medan / Lake Toba

Holiday Opportunities to Medan / Lake Toba in Indonesia.
You have never been to Medan / Lake Toba? Have gone there 
many times but only with friends and family ..??
Would you have a family holiday with a large Tupperware Brands and lively ..??
Welcome savor and enjoy 
5-star holiday to FIELD / Lake Toba in Indonesia. 
Feel the excitement and FUN himself while enjoying
 the stunning natural beauty with the Tupperware Brands MALAYSIA ..
So the Tupperware Brands
 now and we work with you how you can go there .. ACTING 








Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...