Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Khamis, April 14, 2011

khamis...aliya ader pendidikan jasmani

Assalamualaikum..hari ni khamsi,,,hari yg paling pelajar2 suka kata cikgu sekolah rendah al-hamd sebab nyer kanapa...

mesti lah budak ni suka main,,jadi hari khamsi dia ader pendidikan jasmani..maka oleh itu..budak2 ni,,boleh lah lepas tension2 diorangh hehe

tp putera-puteri al hamd the..best juruh je,,bila tenggok2 pelajar semua,,alhamdulillah semoga anak ummi tergolong dalam pelajar2 yg juruh itu..
(juruh)  baik budi pekerti





ni asalnyer baru balik dr sekolah...umi saje candit gambar dia,.,yg tak tahan nak kencing katanyerr



haroi ni tupperware umi baru sampai,,,jadi....umi tenggah duk snap2 gambar2 ni..









happy sgt bila dapat gift dr derma untuk sunami tu,,,belian trm 200 dapat derma rm 10 dan dapat beli rm 10 tupperwae cute2 ni



Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...