Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Sabtu, April 02, 2011

gelagak anak dan anak sedara ku

as salam..
semalam...jumaat ,,,ermm umi ngen abah gi jalan2 kat pantai teluk ketapang...dah kul 7..00 abah suh cepat2 sebab mlm ni ader kuliah ustaz azhar kat surau pak tuyu..umi cepat2 lah,,,aja abah gi sembahyang magrib kat umah ayoh chik,,,
alhamdulillah,,family ayoh chik pong sekali lah gi sana,,ermmm 
kita2 duk kat bawah je,,,hampar tikar duk dengar kuliah ustaz azhar yg campor2 lucu gitu,,ramai nyer org...kebanyakan anak2 muda pun ramai.
dalam kul 9,,,gitu,tepon umi berbunyik,,uper2nyer kakak yg order bekas beras nak ambik barang dia,,alhamdulillah,,umi dah stanby brg tu dalam kereta...ermm jumpa gak akhir nyer si kakak yg cute tu,,
umi ingat kan dia adik pada umi uper2 nyer 7 tahun beza umur loooo
muda sgt,,cute lagi tu..



sambil2 dengar kuliah ustaz,,depa2 ni duk snap2 gambar,,sayang gelap tak nampok gapo 2 heheh
aliya ngen wardah lak,,duk sibuk main ngen barbie dia tuu


balik je dr,,kuliah kul 11 gitu,,,,denting bunyik kunci,,pagar ,,hehe uoper2nyer adikk ngantar cik ke sini,,,best nyer leh jumpa ibu tersayang..
cik baru balik dr paka,,doh seminggu duk kat sana,,hehehe
hari ni...lps mkn pagi tadi pok wan mai ambik cik,,
si pikah apa lagi,,,tak nak ikut lah,,kang hari ni cuti,,kerja dia memang lah duk main ngen kakak...
tadi umi sempat snap gambar2 depa2 duk main2,,hehe happy dia kan,,si liya tu,,abah doh maroh main ngenbarbie tu sebab doh 10 tahun,,huhuhu tp bila fikir 2dia tu baru umur 89 tahun,,,lom cukup agi,,umur hehe
biarlah,,nantoi dah darjah lima,,umi ngen abah,,akan sita semua mainan2 cam gitu.


sekarang depa2 asyik duk main,,umi lak,,apa lagi,,abah lkijer hari ni,,sambil2 wak kerja umah,,umi duk lah depan pc nih,,jenggok2 blog dan tenggok fb,,ader lah kekwan duk order tupperare ni,,maklum lah,,,kang ni baru awal bulan mmmasih gempak,lah,,,katalog baru hehe





si kak lang yg comel bertudung labuh dan berjubah hitam,,comel dan cute gituuuu




model; bakul ummi

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...