Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Isnin, Mac 21, 2011

-kenangan cuti sekolah march 2011


waktu ni doh petang sgt abh kijer hari ni,,sian ka anak2 duk nak gi pantai,,ermm pujuk abg long..yaaaaaaaaaay abg long bawak triton pok wan,,,maka semua leh gi,,happy sgt tu...

 

sesaje umi candit gambar2 kenangan pantai kiter yg dah habis,,hakis deq,,kemodenan katakan,,huhuhu daratan dah semakin sikit agi,,,nak kene hakis,,gak kuburan kampung tok jembal tu,,sian org kampung kita kan...

ni candit gambar2 anak umi ngen sepupu dia,,,ermm waktu ni baru je sampai happy jer wajah2 diorang kan
waktu ni anak umi tengah main game ngen tepon sony umi cian lak,,sorang tang ke nung sorang tang ke ning heheheh

 

ermm ramai gak askar2 tok ya,,heheheh

semua ada kecik besar2 cucu tok2,,ni baru sukuan,,lom lgi,,semua,,klu semua gamaklah,,dunia tok jembal hahhaha
 

ni anak2 muda kampung duk main bola,,alhamdulillah,,,happy sgt2 tenggok ,,,zaman remaja diorang ni heheh
 

ni budak kecik yg suka bola hhhahah
 
jauhnyer menung 2 anak kembar abah ni,,,rindu abah kut,,abah tak mai,,kijer

 



kakak liya hari2 jlan2 bawak tvkecik nyer sekali dah kene marah di abah tak bawak lagi huhuhu




















waktu ni baru nak hantar abg aliya ke kb,,,sedih diorang sebab mula2nya abah dah bli tiket,,alih abah tak sampai hati nak ,,lpskan mereka,,huhuh,,abah pakat2 ngen umi hantar jer anak2 ,,ermm tp kejap je,,hantar terus je balik,,sedeyy,,si helmi,,tu
 


















Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...