Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Isnin, Mac 28, 2011

diaryumiliya~~28hb 3 2011

Assalamualaikum..ermm pejam celik2 ...dah nak masuk april doh,,erm hari 28hb3 2011..besday adik ku,,,si ibu aufi tu...
selamat hari lahir buat adik bongsu ku semoga panjang umur di beri kelapangan dalam hidup..
...
..
.

dan jugak besday rayyan si budak kecik,,yg cute,,iaitu sepupu liya,,anak sedara umi,,belah abahlah,,kat kb tu,,si rayyan happy besday ya...

,
,
,
hari ni hujan ,,,minggu ni hujan je...tak henti2 macam musim tengkujuh lak,,pelik kang...biasa2nyer bulan 3 ni...panas ceng.....
lah kat umah umi ni,,tp alhamdulillah tahun ni...hujan lebat sgt2..ader kat terengganu ni dah pindah umah lagi tu.
citer2 pasal banjir 2ni...teringat lak kat ibu ku yg tersayang sekarang duk umah kakak ku kat paka tu,,saja2 jalan2 ...umah anak2 ..
.
.
.
 nanti2 kakak hantar lah tu..huhuhu.bila teringat time hujan cengini,,mesti kalu ibu ku ader mesti dia suka rebus ubi2,,ni,,mula lah,,,duk sebut2 pasal ubi kayu lah,,ubi besar lah hehehe.
.
.
aku lak,,hari ni dr pagi hujan je manjang,,aku dokleh dok diam lah,,mula lah duk teringat nak buat gapo2 sian lak tenggok abah ngen mucuk tu,,nanti kalau takder per2,,mesti dia duk pejam celik2 je hehe
.







.
 hari ni,,,ambik gandum ..ermm uli2 lagi hehe...ingat kan nok wak,,,gettah.atai org panggil kuih tiramn tu,,yg gaul2 gula tu,
.
,. kli ni,,umi dok berapa xcited nak wak gettah sebab barui lagi buat nyer,,tetiba abah suh tukar plan lak,,nah suh buat sardin roll,,hehe nasib baik,,,adunan tu leh buat semua,,heheh...umi ingat nak wak,,,sardin rol sikit lps tu,,nak buat karipap kecik2 sikit ,,ermm tungguk,,..
kalau menjadi nanti umi snap gambarnyer dulu,,ermmm sekarang dah kul 5.30 ptg baru je nak gi beli,,sardinn dan ubi kentang,,huhuhu,,,

mlm ni abah kijer,,,walaupun hujan2 pun bersemangat nak buat ni,,buat banayk2 nanti leh simpan dalam peti ais je,,nak makan sennag goreng aja kan kan kan..


Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...