Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Isnin, Januari 17, 2011

15hb 1 2011

Assalamulaikum,
salam tahun baru dah setengah bulan upernyer ya...lamanyer tak jengguk blog umi,,,,maklumlah,,sekarangni duk,,,celik mata buka facebook,,celik mata bukak facebook,,bukan apa,,,umi nyer biz,,on9,,umiliya tupperware tu lah huhuhu
alhamdulillah..
semangat nak memblog,,kembali datang,,semoga semangat itu,kan muncul buat selama2 nya..
kelmarin abah off jadi,,abah ajak umi kat belakang umah yg macam dah jadi kebun,,apa tak nyer,,,dah tumbuh lalang doh,,,ermm bru lepas musim banjir,,,tak sempat nak mesin rumput,,
dengan pokok pisang dan,,pokok tebu umi yg macam semak samun gitu...huhuhu
insyallah lepas ni nak bahagikan masa lah nak kemas2 halaman umah lak huhuhu
.
.
.

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...