Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, Mei 30, 2010

terima kasih deena

Assalamualaikum..semua..ermm gembira nyer hati...ermm hari ni dapat award dr kawan umi nama nyer deena..tq ya deen kerana sudi memberi award ni pada umi ya
.
.
.
.
tuan empunya blog...
umi dah bawak balik hadiah istimewa dr deena ya....
semoga kalian bahagia..dan di berkati ALLAH hendaknya..
Bismillahirrahmanirrahim.. Biasanya dapat award dari sahabat-sahabat dan saya pass award tu pada sahabat-sahabat jugak. Hari ini, saya sembahkan anugerah teristimewa dari Pena Farhana untuk mereka yang sentiasa di hati. Buat yang tersenarai, mereka adalah: ~Top commentators Pena Farhana ~followers Pena Farhana ~sahabat blogger Pena Farhana ~yang pernah berbicara maya dengan Pena Farhana ~owner blog yang cantik dan handsome la ~template blog punya cantik gile ~ada followers yang ramei gile ~selalu buat entri memang kelakar gile sampai deena baca terguling2 ~rajin jawab komen2 saya kat entri anda (sape yg xjwb, be alert ye :P) ~blogger yang tak bermusim ~blogger yang bijak menyusun kata ~memiliki blog yang sangat indah ~sentiasa keep in touch dan ringan fingers drop komen dalam entri2 saya ~memiliki idea hebat dan menarik dalam setiap entri ~tulus menjalin ukhuwah dengan Pena Farhana Maka dengan itu, dengan seikhlas hati saya ingin memberi penghargaan buat anda yang comel di hati deeNa! Tak de syarat pun nak ambik award ni, just ambik dan rajinkan diri untuk sedekahkan award ni pada sahabat-sahabat anda pula ok ;) Dengan segala hormatnya, saya persilakan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...