Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Sabtu, April 10, 2010

trip ke nilai~~~ 8hb 4 2010sss

Salam..ermm 7hb 4 2010..keluar dr zoo..kul 5 ptg..terus bertolak ke seremban..nak  ke umah sepupu umi..


ermmm seronok sgt dia bila kami sampai..maklum aahh keluarga jauh...kat terengganu..dan mak mertua lak.,..kat kelantan..mesti gembira..kalau ader sedra mara datang sekali-sekala..tp umi rase kesal gak..sebab tak bawak buah tangan apa2 pun...
sebenarnya dah bawak keropok lekor..disebabkan...dah 2 mlm...bimbnag kut rosak terpaksa umi tinggal semuanya kat quartes mintak kekawan2 bagi kat kawan2 sana....
maaf yer noyu..insyallah nanti umi datang lagi yekkk



alya ngen soima..apa lagi seronoklah dia...sepupu umi tuh peramah oprang nyer..
sampai jer ..dia terus hidangkan makaanan..ermmm special lak...tu..walaupun..baru kahwin..ermmm pandai dia masak....happy jer tenggok pasangan....bahagia ni..


sebelum bertolak ke nilai...umi sempat agi bergambar kenangan di depan umah noyu niii



lokasi pertama...eerrrmmmmmm suker2 sukernyerrrr










zoo negara...7hb 04 2010

trip...ke kl hari kedua 7hb 4 2010

salam..hari kedua di kl...semalamam tokleh tido...sebab beralihh umah..kut...badan letih lak....ermm umi memang tak leh tido lena....walaupun badan letih....
tp bangun awallah sebab nak siap2..kul 7 ..00 pg kawan2 quartesr datang jumpa..ader gak..kawan2 yg umi tak sempat jumpa ...mereka kerja...
pagi tu...lps kemas2 homestay...kita pun terus ke kelana jaya...untuk bekpes..dan...abag ipar kene pergi semula kat brother tu...sebab radio kereta dia jem.
..
sambil2 tunggu ronda2 kat giant jap..umi tak beli apa 2 puun...sebab kelmarin..umi dah shoping gila2 kat cash convertes umi dapat set tuperware...ermmm
ngen vision..baru punya..tapi diorang dah tolak dghn separuh ke suku harga entah keh keh keh..happynyer..

lps siap bekpes..dan selesai semuanyer..kami pun bergegas nak ke kl..dan terus ke....zoo negara..sebelum tu....tak ketinggalan....nasi kandar..pelita foverite kami...kedai nasi kandar pelita ni dekat jer ngen quartes bomba..huhuhu


abah dah badmood..ermmmm


fuyooo............ermmmm rm20 hinggit sorang..ermm kanak2 rm 6 kui kui kui
besok nak shoping nilai lak keh keh keh

suker lak time ni..umi duk tenggok..adik ngen adik ipar duk pilih lauk..lapar kut kuh kuh kuh

umi ngen abah


alya dan ima...happy sesangat anakku...dapat tenggok depan2 binatang tu 

sempat agi..nak main2..kat taman kanak2 uh uh uh


comelnyer angsa,,ke bangau tu 


ermm adik duk asyik tenggok anak rusa nani..baru kembang ekor 


dua2 adik lelaki ku heheh

amboi2 sempat agi ekk bnergaya


time ni..abah jalan2 ngen alya..umi dah letihhhhhhh


ermmm my familyyy




kenangan indah,,,,,,tp ader jugak yg sedey 


umii


abah ummi


cian.....binatang apa tu yekk liya keh keh


kat taman mini kanak2..
kuda mini pun ader heheh







abah duk ajar gapo tau gakkk


pertama kali alya datang zoo...happy sgt2 mereka berdua ni.....mula2 tenggok zirafah dan gajah....umi tenggok...dia terlompat kegembiraan


elehhh manja aah tu kononn














anak rusa nani






Tenggok gambar paling lucu..sempat agi abah candit heheh
aksi terlampau monnyet ngen rusa hehehe


comelnyer bangau kat belakang tuuuu



Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...