Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Khamis, April 01, 2010

sedihnyer

Salam..pagi tadi adik bongsu umi...http://ibuaufi.blogspot.com/,datang ambik bonda kat umah umi...sempat lah main2 ngen baby aufi ni..cian aufi sakit ekk...umi..tokleh tenggok bila dia sakit..tadi..adik ade masuk kan entry baru..bila jer umi bukak dan tenggok..tetiba umi menangis ..tereask2 tak tahan..tak tahan sgt2..nasib baik aliya dan abah tak ada..umi nangis puas 2 ...umi sedih...
.
.
.
.
sedih..sgt2...aufilah pengubat rindu kami..selama ini...abah liya tokleh tenggok aufi lama2..kata nyer TERINGAT SGT KAT ARWAH ANAK KITA..
wajah abah akan BERUBAH dan  ..akan nampak lain jer..umi tau
(bukan dia tak nak main2 ngen aufi lebih2 tapi..nanti balik kanggg mesti dia kan termenung jer)

umi tau abah rindu dgn arwah anak dia.......umi pun sama lah..abah
(kita kan mesti tabah dan umi pun  tau abah tabah...
.
.
 tadi ..adik..masuk kan entry dan  gambar  kat blog nyer....http://ibuaufi.blogspot.com/ dia dah cakap tenggok jer ..jgn sedih...tp umi tok leh..(sebak)
teringat lak aufi sekarang tenggah sakit..,,dia bukan org besar  macam kita boleh bg tau..dia sakit..ermmm kecik lagi dah nak kene operation..

YA ALLAH SELAMAT KAN LAH ANAK SEDARA KU..SEMOGA DI PANJANG KAN UMUR DAN DI PERMUDAHKAN URUSAN..DAN CEPAT2 SEMBUH..

itu jer yg termampu kami doakan..
.
.
.







ini..gambar kenangan arwah aqem....waktu ini umur dia barui jer 6 bulan..
same jer ngen umur baby aufi...waktu ni kan kan kan
.
.
.
 semoga ibu dan walid tabah hadapi dan...terima dugaan ini....



semoga Allah memberi kekuatan kepada keluarga...dan....saudara mara yg di timpa musibah 


umi dan abah sayang kan mu wahai khalifah kecil~~~ 

arwah aidil haqeem



Alhamdulillah


Assalamualaikum....salam..selamat pagi...hari ni umi on9 awal2 agi..sebab tadi pagio bonda ader kat umah...semalam tido sini...tp kul 9 tadoi dah balik adik bongsu datang ambik....semalam ajak bonda ngen adik makan ,,,sup kat umah umi ..masak mee sop sempoi jer...
.
.
.
 alhamdulillah selesai makan..adik ngen sepupu ke...markas pas...
ader mesyuarat.....tak lama agi kangg nak mengundi..insyallah semoga perjuagan ke arah menegak kan Islam mendapt pertolongan dan di sambut ramain..amin..
.
.
.
 selangkah kamu menuju ke arah menegakkan perjuagan dan syiar islam...70 kali ALLAH akan mengandakan pahala..
.
.
.
.
 amin


Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...