Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Khamis, Mac 25, 2010

Beautiful Blogger Award





Salam semua ..ermm ini ader lah award pertama umi dapat dr 
kak nza..
..sahabat alama maya umi jugak...maaf yer kak nza baru pandai ni ha..terima award...
tadi godek2 kawan nyer award baru tahu cengitu..jawab nyer heheheh
darat hulu hilir sungguh..umiliya ni ekkk..(takpelah..darat sikit2 jer kuh kuh kuh)


1. Thank & link the person that gave you the award. 


Terima kasih sekali lagi untuk kak nza
 
http://4fn1mn.blogspot.com/

 sudi bg award ni yer...



2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently 



Oklh, umi nak bg   award nie padaaaaaa...:
ermm maklum ahh umi tak ramai kawan..cuma yg ramai...blog2 umi suker terjah banyak ahhh..heheh leh kan2 mintak2  kawan2 sudilah terima award ni dengan hati terbuka.insyallah


1.http://resepirahsiaku.blogspot.com/
2.
http://ibuaufi.blogspot.com/

3.http://honeybee-lovely.blogspot.com/
4.http://anissdairy.blogspot.com/
5.http://epoi8787.blogspot.com/
6.http://ustaznoramin.blogspot.com/
7.http://faizalyusup.blogspot.com/
8.http://aqnaim.blogspot.com/
9.ttp://sepet88.blogspot.com
10.http://klinikummi.blogspot.com/
11.http://radinsah.blogspot.com/
12.http://nazreenlove.blogspot.com/
13.http://abahumiliya.blogspot.com/


 

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award.
Insyallah umi bg tau yer untuk....kekawan blog umi ni ...



4. State 7 things about yourself.
7 nama yg tersenarai......mintak2 sudi ya


1. Blog yang memaparkan banyak ilmu2 agama dan menjadi tumpuan umiliya dan family setiap kali berblog...jom terjah blog sumber inspirasi umi.


2. Ibu yang mempunyai seorang anak  lelaki yang cute sgt2 ermmmm..sedeyyy setiap kali umi menatap wajah kecil tu..huahuahuahua punya mirip (arwah anak lelaki ku)


3. Seorang awek yang cun...dan punya blog yang cute sgt2...tak caya cuba aaaaah gi tenggok...


4. Seorang ibu yg pandai memasak....dan punya keluarga bahagia


5. Seorang yg kreatif....ermm nak tempah2 perabut dan deco mendeco ..caling2 lah dj epoi kita


6.Seorang Ustaz yg akan merangkap menjadi seorang walid...doa kami semoga isteri ustaz kan selamat melahir kan anak yg soleh dan solehah amin


7. Seorang motivator yg berpengalaman...ermm good luck sapa-sapa ader masalah leh hubungi~~
Freelance Motivator Hubungi: e-mail :greng70@yahoo.com H-Phone :0126540130.
~~maaf yer  Faizal yusup ummi pomot ekk


Alhamdulillah lega...dh selesai sudah. nnti nk tepek award ni lak...

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...