Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Isnin, Mac 22, 2010

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100

THIS IS STICKY TOPIC..APE TU STICKY..? TOPIK MELEKAT KOT..
Contest ini bermula pada hari ini.
dr blog
...lelaki itu...
.Dianjurkan bertujuan suka² sambil melihat bakat anda dalam penulisan..Pemenang akan dinilai dari segi cerita yang menarik
Syarat² Penyertaan
Sila buat entry bertajuk seperti di atas iaitu -
CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..
Entry tak payah la nak skema², ikut kreativiti korang la..
Sertakan banner di atas & backlink ke entry ini..Tak payah la letak kat sidebar..
Tarikh tutup penyertaan ialah pada
30.04.10
assalamualaikum..tuan penganjur yg mengelarkan dirinyer lelaki itu..
Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100.
ermm banyaknyer bender leh wak ni ekkk...salah satu nyer nak bg sumbangan kat sekolah rendah al-hamd(sekolah agama swasta) insyallah..semoga di murahkan rezeki....ermm kebetulan sekolah anak ku,,,mintak sumbangan ikhlas drpd ibu -bapa pelajar untuk menampung kos...membuat tandas baru sekolah...itu...
kalau di tambah2 lagi kan makin banyak...pemberi leh gak pahala..umi lg dapat pahala kan kan....kita panjang2 kan sedekah tu..hingga akhir hayat ..insyallah...
semoga di murahkan rezeki kita.
sapa2 nak joint eh aahh klip2 jer link ka atas tu yer heheh
Kalau dah join, sila tinggalkan pesan & URL blog anda di kotak comment..
Hadiah
Tempat pertama akan menerima RM100 terus ke akaun anda
Tempat kedua akan menerima RM50 terus ke akaun anda
Tempat ketiga akan menerima RM30 terus ke akaun anda
Tempat keempat & kelima akan menerima saguhati sebanyak RM10 terus ke akaun anda
.
.
.
.
ni pesanan penaja~~~
Contest ini diadakan bagi menghargai blogger² serta rakan² yang sentiasa menghangatkan blog ini serta tanda terima kasih atas sokongan anda..Sekiranya sambutan menggalakkan, berkemungkinan akan ada lagi contest yang akan menawarkan hadiah yang lebih besar..Terima kasih kepada semua rakan² bloggers..Jom ramai² sertai contest ini..

Semoga Allah lembutkan hati2 kami

Assalamualaikum....ermm hari ni..umi alhamdulillah sihat2 jer...nak start kijer rase malas sgt2...mood hilang lagi....start bangun pagi tadi..niat di hati nak start menjahit hari ni..sebab kan awal bulan depan nak kene tinggal umah 2 tiga hari nak ke kl..urusan family...jd kijer2 umi yg melambak tu sepatutnyer kene bereskan sebelum pergi lah..tp kene sejak 2 menjak...ni malas sgt2 huhuhu.
abah off hari...ni,,,,sambil duk tenggok abah luh liah...luh liah gi mari..duk sambung hub ke apa ekkk....untuk modern internet tu lah....umi ngen liya duk berebut pc...jd abah pasang setiap bilik keh keh..maka oleh itu taklah berebut ken ken ken..
.
.
umi masak simple jer sambil duk baca article2 penting dalam blog ilmuan....yg sgt berguna...
http://resepirahsiaku.blogspot.com/
blog ni..banyak memaparkan...pengetahuan2 tentang ilmu agama...dah menjadi..satu kewajipan...start jer bukak mpc..mesti....blog...ni yg di terjah dulu,,,,satu agi...sambil membaca kita dapat gak....sumbangan dr penulis blog,,,,sapa2 yg berminat....dan ingin mendalami ilmu agama ...klip jer..link blog tu..mudah jer kan...kan...jadikan...blog ilmuan..sebegini...sebagai sumber inspirasi kita..insyallah...dan Alhamdulillah
semoga Allah buka kan pintu2 hati kita untuk mendalami ilmu2 agama.
dan mintak2 Allah jauhkan kita dr tergelincir pegangan agama..
.amin

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...