Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Februari 03, 2010

cuber teka ngah wak per tu???sup bunjut ke??keh keh keh

 
 


pencarian ku ..................harap2 tuan empunya blog tak marah ekkk




 http://nazreenlove.blogspot.com/
 inilak pasangan yg loving sgt..umi sellau jer...jengguk blog dier tp mungkin dier tak pacan..kut..kui2 pasangan ni...lucu sgt....rajin lak..tu...bila2 jer bukak blog mesti tenggok...apa lawak terbaru sepasang somi isteri nih keh keh keh....lps jer tuan empunya blog terima coment..umi leh aah show kan.....gambar n...link blog dia keh keh..insyallah ..tunggu yer..kehadiran buaaaaaaaaaaaaah tangan dr umiliya org terengganu darul iman....  buaaahh tangan yg tak seberapa 

 

http://sepet88.blogspot.com/
 
 pasangan kekasih yg belover sgt2 heheheh..semoga ....berbahagia selalu,,,murah rezeki...cepat2 disatukan dan..berbahagia hingga akhir hayat dunia dan akhirat amin.

http://4fn1mn.blogspot.com/
jem jem jem....inilak adik wadik yg tak leh di pisah kan...ermmmmm suker lak umi tenggok anak2 kak nza ni..lembut2 dan sopan santun  jer ..


 http://4fn1mn.blogspot.com/
Ini pasangan adik beradik yg bijak, soleh dan solehah amin.....farah Nourah n adik farouk
nnn buat kak nza umi..dah ader dah adress kak nza yer..tunggu ekkk ...


http://cintakusayangmu.blogspot.com/
untuk si kembar yg tiut miuttttt .....

http://viruspadu.blogspot.com/

inilah  dia blog ...dua budak tecit..yg comel sangat2....adik nisa dan baby annur...pertama kali umi jengguk blog ni,,,,masa tu lah,terbuka hati umi nak berblog jugak...dan kisah  suker dan duka yg terpapar kat blog alisha abriza...iaitu arwah anak en lolouqe dan vp..yg bergelar mama nisa ..tuan empunya blog yg cute sgt heheheh~~ikhlas puji tu..banyak membawa keinsafan dan kesedaran umi....serta imbau kembali saat suker duka umi..mengejar kehidupan ini..sehingga tarikh terakhir.arwah anak umi jugak........coretan dr mama nisa tu...dapat jugak di jadikan sebagai ikhtibar dan ingatan buat kita semua..setiap yg hidup pasti kan mati .~~~.ermm tuan empunya blog dah kasi adress ....nanti umi poss ekkk tunggu..yekkkk,

http://4fn1mn.blogspot.com/
Seorang ibu mithali..yg mempunyai anak2 yg berjaya dan menjadi rule model umi untuk mendidik anak2 tahniah kak nza semoga Allah berkati dah murah kan rezeki kak nza sekeluarga yer .

bermulanyer....percubaan kembalikan keremajaaan ku...cewaaaaaahhh geli den hua hua hua hua

assalamualaikum...ermm tajuk baru...edisi baru...perenggan baru dan semangat baru jem jem jem
CCP
apayekkk
hhehhehe

;
;
;
;

ermmm nanti gambar kemudian yerrrr
heheheh
best rase nyer macam neslo ,,ermm nikmatnyerrrrrrrrrrrrrrr

pencarian ku.,,,hehehe

Assalamualikum..ermm pagi2 ni umi duk teringat akan kawan2 blog umi...walaupun tak ramai yg komen2 blog2 umi heheheh..memang tak ramai pun just...kak nza sorang je..selama ni duk comen heheheh...umi tak tau gak camna dah jadi followers kawan2 tak reti komen kat kawan2 je reti tapi...nak ajak diorang mai jalan2 masuk blog umi..tak reti lak kih kih tapi umi raselah..ader gak kekawan duk intai2 tapi tak comen kah kah kah..tapi takpe.,...
,
,
 sepanjang umi berblog ni..umi suker sangat duk baca dan terjah blog2 kesukaan umi heheheh
,,
,
insyallah umi ader masa umi nak ...heheh senaraikan ....link blog2 kesayangan umi...yg pernah dan selalu umi terjah..bila time umi membuka blog umi ni hahahaha.
,
,
,
umi suker sgt blog kekawan tu kenapa??? nak tau ke??
1.............suker tenggok pasangan suami isteri tu loving sangat2 heheheh
2..............pasangan adik wadek.....perempuan yg sehati sejiwa
3................pasangan sepasang adik beradik lelaki dan perempuan 
4............... pasangan kembar yg comel2 sgt dan nakal sgt2
5.............pasangan kekasih yg....kui kui kui
 6..........sepasang budak perempuan tecit yg tiut miuttttttt
satu agi....seorang ibu....yg cukup2 penyayang..........berhati mulia...cayang kat dia ermmmm sapa yek..kita tunggu dan lihat jem jem jem
macam suspen ke heheheh
.
.
.
.
.
ermmm umi nak mintak....address memasing nanti umi kan send mesej ya...ermmm kalau leh kasi cepat2 address ..nak mengantar gak buaaaaaaaaaaaaaaaah tangan dr ganu..ermm tapi buah tangan tu taklah seberapa .....tanda ingatan umi kepada kekawan blog ni...
'apa yer..nak tau ke,,nanti umi .....snap gamabr2...lepas ader alamat kekawan semua..umi taruk ekkk....buahhhhhhhhhh tangan tu...mesti tak sama kan2 sebab..peringakat dia lain2 ...jangan tecit hati yer..just sebagai..ingatan dr umi....yuppp

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...