Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Isnin, Januari 25, 2010

http://tupperwarezone.blogspot.com/

umi dah tempah hijau ngen pink..untuk alya dan umi ....nanti keh keh ...untuk abah dah ader...dah 

LELONGAN UNTUK BULAN JAN 2010 (20 Jan 2010 - 31 Jan 2010) JOM JENGUK..... Apa offer JANUARI INI.... Hanya 10 hari terakhir setiap bulan. Jangan lepaskannya. Harga Jualan Spring Fest Lunch Set ini RM 27.90/set. Dan KINI hanya RM 25.00/set sahaja termasuk PENGHANTARAN. CEPAT... CEPAT... jangan ketinggalan. PILIH SALAH SATU WARNA KESUKAAN ANDA. Dan....Pesan SEGERA sebelum kehabisan.

aper tuuuuuuuuuuuuu

http://www.buttonplanetent.blogspot.com/
ermmm terujer nyerr..ptg2 gini..duk zizrzh blog 2 kekawan tetiba umi terjumpa blog di atas hehehehh
menarik lak..ngen butang2 tu..nak beli gak lah nanti nak taruk di bju2 alya....
nanti umi nak buat koleksi baju gaun...dan jubah kanak2 ..taruk butang colour2 tu mesti menarik kan kan.....sesapa yg berminat boleh aaah masuk blog kat atas tu hehehhe

Ya Allah kurniakanlah kami rezeki anak lagi...aminn

salam..mungkin ader khikmahnyer..Allah tak bg agiu aku anak lagi...ermmm sampaio sekarang aku tanya2 kenapa ekkk....alhamdulillah dah dapat gambaran....apa musibahnyer di sebalik kejadian...bersyukur aku kepada Allah..semogha..kejadian yg menimpa aku dan keluarga akan....membawa sinar baru...dan kecerian lagi...Ya allah./...
hari ni aku duk sorang2 je kat umah...suami ku macam biasa lah hari ni...kijer pagi...pagi tadi kul 9 .00 dia kene gi cek up kat hospital...ermm aku tak ikut sebab...dia dr tempat kijer....
\kul 10 aku bersiap2 ke umah bapak sedara nak tenggok....cucu dia ermmmm (comelnyer baby baru....cik za ermm sepupu ku)nama baby hawa balqis..ermm sedap nama tu....kami dah sepakat semalam nak gi ramai2..bonda....kakakku,adik bongsu dan kedua2 adik dan adik ipar yg baru balik dr sabah tu...
baby hawa balqis ngen adik bongsu umi
comel nyer hawa balkiq...kelmarin umi beli baju je...ermm geramnyer cute2 sangat2 baju budak tecit 2 keh keh keh
ni lak anak sedara aku yggggggggg cute sangat2 baby aufi..ermm dah besarrrr doh eee gerama..masa ni budak tecit ni ...duk tido atas umi...ermmm geramm2 nak cubit keh keh keh
adik duk sembang ngen pak sedara....

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...