Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Selasa, Disember 14, 2010

JEWELLERY 999

Kami telah mengambil keputusan untuk menjual emas dengan cara ''skim pinjaman Ar-rahnu/ Pembelian Emas Berganda''. Program ini adalah salah satu cara untuk anda bagi yang ingin membeli emas dengan jumlah yang banyak iaitu dengan menggunakan kaedah pinjaman Ar-rahnu. Tiada Hibah atau pendapatan bulanan tetapi program ini boleh menjadikan salah satu perniagaan emas yang menguntungkan yang tidak menyalahi undang-undang.Ini adalah peluang keemasan bagi yang ingin membeli emas dengan harga yang murah dari pasaran tempatan, yang tidak pernah anda jumpa dimana-mana kedai diseluruh Malaysia.
VISI
Emas adalah untuk pegangan anda dikala ekonomi dunia kejatuhan dan individual bisnes yang menguntungkan. ini adalah peluang bagi yang tidak mencukupi modal membeli jumlah emas yang banyak (perniagaan mesra rakyat) anda beli dengan harga yang rendah dan anda jual semula dengan harga yang tinggi.
MISI
Memajukan persatuan perniagaan emas Bumi Putra. Tanpa anda siapala kami. Kami adalah pereka atau pencipta produk untuk anda niagakan, yang munguntungkan anda juga, kami pun ikut serta.ini adalah perniagaan yang fleksible.
Produk:
Adalah barang kemas, Rantai Tangan Dan Rantai Leher,Mutu Emas (purity)999.9
Gelang Emas 999 ,sesuai untuk pelaburan dan pemakaian
Ada banyak pilihan 30g, 60g, 90g dan 120g
Reka bentuk Emas 999 (Purity), kilauan yang menarik.
SKIM BELIAN BARANG KEMAS KAMI
Emas barang kemas adalah perhiasan untuk kaum hawa dan berbagai kegunaan lain, tetapi ianya bukan saja untuk memakai untuk bergaya bahkan ia menjadi salah satu produk fizikal trading yang sangat menguntungkan.
Dua cara anda membeli emas dengan kami:
1. Membeli tunai dengan maksud menyimpan atau memakai dan jual dikala harga naik
2. Membeli mengunakan kemudahan pinjaman Ar-rahnu. cara begini adalah bagi anda yang tidak mampu membeli emas secara tunai dengan jumlah yang banyak tetapi dengan kaedah pinjaman ini anda dapat membeli dengan jumlah yang banyak.
3.Pelaburan yang diiringi dengan perniagaan. kami akan ajarkan anda cara-caranya nanti.
1.BELI MENGGUNAKAN KAEDAH PINJAMAN AR-RAHNU
@ 20g Emas (mutu 999)
@ 30g Emas (mutu 999)
@ 50g Emas (mutu 999)
@ 100g Emas (mutu 999)
Emas yang anda beli dari pada syarikat kami 30g, 60g, 90g dan 120g, beserta emas syarikat adalah sebagai produk untuk permohonan pinjaman Ar-rahnu.
@ 50g anda beli, kami tambah 150g
@ 100g anda beli, kami tambah 300g
EMAS ANDA BELI DAN EMAS YANG KAMI TAMBAH AKAN DIPAJAKKAN DALAM AR-RAHNU ATAS NAMA ANDA
(Anda beli 50g maka yang dapat 100g, jumlah semuanya150g yang dipajakkan dalam Ar-rahnu atas nama anda)
Jika harga pinjaman Ar-rahnu tidak mencukupi, pihak customer wajib membayar yg tidak mencukupi. Jika harga pinjaman Ar-rahnu melebihi dari pada harga emas syarikt. maka yang lebihan tersebut customer boleh mengambilnya...
INFO SEKILAS
• Emas anda dan Emas Syarikat yang dimasukkan (pajak) dalam Ar-rahnu adalah penama anda dan emas tersebut milik anda.
• Anda boleh menjual Emas tersebut pada bila-bila masa, harga kami beli semula lebih tinggi berbanding dengan pembeli-pembeli yang lain.
• Tiada risiko atau pun kerugian diaantara kedua-dua belah pihak
• Upah simpan yang dikenakan oleh pihak Ar-rahnu adalah anda sendiri yang membayar atau wang lebihan dari pada Redemption (spot gold) yang selebihnya adalah hak milik anda, kami tidak mengambil apa-apa dari pada keuntungan anda.
Dimana Keuntungan Anda:
1. Anda membeli Emas dibawah harga pasaran.
2. Harga emas naik anda boleh buat redemption (spot gold), katakan harga emas naik dalam masa 1 minggu mencecah sehingga 10 point lebih kurang rm3/tahil, maka dalam masa 1 minggu keuntungan yg anda dapat ialah rm250 (untuk belian 50g)
2.MEMBELI EMAS SECARA TUNAI
Kami memberi peluang secara terus kepada anda untuk membeli barang kemas berbentuk Rantai Tangan mutu emas 999% TANPA UPAH dengan harga yang menarik.Ini adalah satu peluang anda beli emas dengan harga yang murah. Kami juga membeli kembali barang kemas keluaran kami dengan harga yang tinggi dari harga pasaran (spreade harga yang rendah)
FAEDAH MEMBELI EMAS
• Satu pelaburan emas anda tanpa melibatkan orang tengah. `
• Anda sendiri yang niagakan emas tersebut . Ianya mudah difahami
• Fizikal Pelaburan yang lebih menguntungkan dari pada ASB
• anda akan mengetahui pada masa bilakah anda membeli emas pada harga yang paling murah dan menjualnya pada harga paling mahal
• Emas tersebut anda

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...