Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Selasa, November 09, 2010

dah nak habis 2010

]tarikh 7 11 2010..
aderlah tarikh yg bahagia buat abah,,n my family,,,dah lama abah duk impiakan,,,kereta,,ni,,ermm walaupun kete ni,,,tak lah mahal sgt...tp alhamdulillah,,impiannyer sudah tercapai,,semoga Alklah selamat kan kami,,berikan lah kesejahteraan,,dan keselamatn dalam kehidupan kami,,amin..
tarikh 8 hb 11
selesai,,tukar nama dan road tax kat jpj,,kuala terengganu
tadi umi keluarkan duit dr bank rakyar,,ermmm
alhamdulillah dah settle,,
semoga apa yg di hajati dan di beri oleh Allah ini,,,dapat keredhaan dan keberkatan dr mu Ya Allah,,amin..
semoga Allah,,tetapkan hati2 kami,,satukan hati2 kami,,aminn

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...