Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, Ogos 01, 2010

Smart Coco A+ & Jus Khaira

Minuman berkhasiat dan bernutrisi SMART COCO A+ adalah fomulasi yang berpotensi untuk meningkatkan daya ingatan, konsentrasi minda, peredaran darah serta sebagai ajen antioksida. Ianya diadun dari bahan-bahan makanan yang baik sebagai ubatan dan herba terpilih dan berkualiti seperti sebuk koko, kismis, madu, malt & gingko biloba.
Berikan kepada anak2 anda satu sachet setiap hari di waktu pagi dan lihatlah perubahan pada mereka. Minuman tersebut mengenyangkan dan memberikan tenaga serta daya konsentrasi anak2 di sekolah.
Minuman berasaskan koko ini begitu enak dan digemari oleh anak2.
Untuk keterangan lanjut dan testimoni mereka yang telah mengambilnya sila ke website tersebut :
Untuk mereka yang mempunyai anak2 yang sedang belajar...jangan ragu2 dan tunggu lagi. Hubungi saya untuk pembelian
1 kotak smartcoco RM 21.00 (1 kotak 15 sachet )
Dapatkan 5 kotak utk RM100.00
Ini adalah pelaburan masa hadapan untuk anak2 kita...jangan tunggu lagi.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jus Khaira (Minuman berkhasiah yang dibuat dari segala jenis buah2 dan makanan terbaik dunia...seperti dalam sunah Rasulullah s.a.w.)
Al-khaira bermaksud "yang baik".
Formulasi Istimewa ini, Unik & Berkhasiat untuk membantu memelihara keseluruhan kesihatan badan, meningkatkan kecerdasan dan kesegaran badan.
Baik untuk ketegangan kulit, mengekalkan keremajaan, mempertingkatkan daya konsentrasi minda, dan membantu mempercepatkan penyembuhan luka.
Kaya dengan fiber, vitamin, mineral, nutrisi, dan antioksida.
Mengandungi bahan-bahan makanan semulajadi terbaik di alam ini seperti ekstrak2 Delima, Kurma, Kismis, Buah Tin, Badam, Aloe Vera, Centella (Pegaga), Madu Asli, Gamat, dan Minyak Zaitun.
Harga sebotol : RM41.00 (250ml)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Testimoni mereka yang mengamalkan SMARTCOCO A+

Setelah beri ketiga tiga anaknya smartcoco ni selama seminggu, beliau dapati anaknya sekarang senang untuk dikejutkan dari tidur kalau dulu bukan main payah dan liat nak bangun tidur. Seperkara lagi, anaknya suka menyanyi tapi selalu lupa lirik tapi sekarang dah hafal lirik. Anak anaknya juga nampak cergas tak malas kalau disuruh belajar.
(Puan Azimah, Bangunan SUK, Shah Alam)
Anak saya, Amran berumur 15 tahun, agak lemah dalam banyak matapelajarannya kerana susah untuk menumpukan perhatian dalam kelas, juga ketika melakukan ulangkaji. Kadangkala dia mendapat F atau D dalam beberapa peperiksaannya. Saya agak susah hati terhadap perkembangannya kerana pada masa itu, peperiksaan PMR nya sudah hampir tiba. Kami tidak berputus asa. 2 bulan sebelum PMR, saya berikan 2 sachet minuman Smart Coco A+, pagi & petang. Alhamdullillah, dia mula dapat menumpukan perhatian pada ulangkaji. Syukur, pada peperiksaan PMR yang lepas, anak saya telah mendapat 8A. Kami sangat gembira dengan keputusannya. Sekarang, dia minum Smart Coco A+ setiap hari & lebih bersemangat belajar dan berazam untuk mendapat keputusan yang cemerlang dalam SPM nanti.
(Puan Norlia, Seberang Prai)
Saya adalah seorang pekerjas di sebuah syarikat swasta. Mungkin kerana faktor umur, dan terlalu banyak masaalah yang saya fikirkan samada masaalah peribadi atau kerja, serta tanggungjawab yang banyak, saya sering merasa tertekan,stress serta terlupa dan selalu tidak dapat menjalankan kerja dengan baik. Boss sering menegur saya kerana banyak melakukan kesilapan dan kerja saya tidak siap. Saya merasa risau dengan keadaan ini. Mujur ada kawan saya yang mengesyorkan Smart Coco A+. Setelah saya ambil sehari 2 bungkus untuk selama beberapa minggu, saya merasakan kerja mula menjadi lebih mudah dan kurang stress. Saya dapat fokus kepada kerja dan keluarga dengan lebih baik. Kerja berjalan lebih lancar dan saya menjadi lebih tenang. Malah Boss mula memuji kerja saya. Saya gembira dengan perubahan terbaru ini.
(Puan Alina, 45 tahun, Kuala Lumpur)
Saya telah memberi anak saya tingkatan 1 smartcoco setelah diperkenalkan oleh adik saya. Saya telah memberi smartcoco ini satu peket pagi dan satu peket petang selama hampir 2 bulan. Saya tidak nampak perbezaan yang ketara setelah memberi smartcoco ini selama hampir 2 bulan. Tetapi apa yang memeranjatkan saya ialah baru baru ini, anak saya telah membawa balik kad lapuran dari sekolah dan mendapati anak saya telah mendapat nombor 2 dalam peperiksaan kelas yang selalunya anak saya mendapat nombor belas belas. Saya sangat berterima kasih kepada smartcoco dan akan terus memberi anak saya minum smartcoco.
(Puan Zaiton, Jalan Kelang Lama, Selangor)
Tahun ini anak saya Amin akan menduduki peperiksaan UPSR, saya risau akan kemajuan pelajarannya. Sikapnya yang malas membuatkan saya mencari jalan bagaimana untuk mengatasinya. Saya terbaca di akhbar mengenai product smartcoco ini. Saya pun mencubanya dengan memberi anak saya smartcoco ini satu peket pagi dan satu peket petang. Selepas 3 hari meminumnya, saya dapati anak saya asyik mengantuk je. Saya mula risau akan hal ini. Tapi saya teruskan juga beri anak saya minum smartcoco ini kerana En Akmar yang menjual ini kata akan ada tindak balas dan jangan risau. Lepas tu saya nampak perbezaan anak saya iaitu dia mula tumpu pada pelajarannya, sehinggakan cikgu sekolahnya bertanya kenapa sikapnya tiba tiba bertukar dengan memberi tumpuan yang penuh semasa guru mengajar di kelas. Anak saya juga mengalami kerap kencing malam, sekarang anak saya tidak lagi kencing malam. Perangainya juga telah jauh berubah serta tidak terlalu nakal lagi. Anak saya yang mengambil PMR tahun ini pun saya beri minum smartcoco dan saya juga nampak perbezaannya. Syukur alhamdulilah saya terus bagi anak anak saya minum smartcoco ini
. (Puan Salmah, Petaling Jaya)
Saya mengalami kekurangan daya ingatan dan selalu lupa. Bila saya minum smartcoco ini satu peket pagi dan satu peket petang, saya dapati dalam beberapa hari saya rasa macam malas dan mengantuk dan selepas itu saya rasa otak saya macam vcd di putar balik. Sekarang saya dah boleh mengingati sedikit demi sedikit walaupun bukan kesemuanya tetapi ia membantu saya untuk mengingati sebahagian yang saya lupa. Apa yang penting ialah smartcoco ini kena minum secara berterusan supaya ia meningkatkan lagi daya ingatan saya. Terima kasih smartcoco.
(En Nizam, Eksekutif Hotel, Mid Valley, Kuala Lumpur)

Beberapa bulan yang lalu, saya telah membeli satu mesin yang dapat menggoncangkan badan dengan kuat kononnya untuk menguruskan badan. Setelah melakukan excercise sebanyak 3 kali sehari dengan goncangan yang kuat untuk menghilangkan lemak, saya masih tidak menghilangkan walau seinci tetapi sebaliknya saya merasa pening dan mata saya berpinar-pinar. Selepas itu saya terasa seperti orang yang kehilangan memory atau 'memory loss' dan suka terlupa walaupun perkara itu baru saja berlalu. Mujur ada Smart Coco A+. Saya telah mengambilnya 2 sachet sehari. Selepas seminggu memory saya telah mula pulih kembali sedikit demi sedikit dan selepas sebulan mula pulih seperti sediakala. Alhamdullillah, saya akan terus mengambil Smart Coco A+ setiap hari untuk lebih meningkatkan ingatan saya. Dan terpaksa meninggalkan penggunaan mesin yang merosakkan diri itu.
(Puan Ida, Pulau Pinang)
Saya dan anak perempuan saya telah membeli Smart Coco A+ sebagai minuman harian kami. Pada 3 hari pertama kami meminumnya, kami mendapat selsema dan bersin tanpa berhenti. Kami tertanya2 kenapa begitu jadinya. Selepas 3 hari, selsema kami telah berhenti dengan sendiri, dan kepala kami juga terasa ringan. Rupanya itu itu tindak balas terhadap kami yang mempunyai resdung. Kami berasa gembira kerana Smart Coco A+ bukan saja telah membuatkan ingatan kami menjadi lebih baik, tetapi juga telah menghilangkan penyakit resdung yang telah lama kami tanggung. Terima kasih Smart Coco A+!
(Puan Sarilah, Permatang Pauh)
Saya adalah seorang pelajar Tingkatan 4. Selepas sebulan saya mengambil Smart Coco A+, lebih 50% jerawat yang penuh di muka saya telah berkurangan tanpa saya memakai ubat yang lain. Ramai kawan2 saya berasa hairan apa yang telah saya lakukan kerana muka saya menjadi lebih licin. Di kelas juga ada peningkatan markah dalam peperiksaan saya. Saya berasa gembira kerana dengan mengambil Smart Coco A+, bukan saja saya lebih fokus dan daya ingatan saya lebih meningkat, tetapi jerawat di muka saya telah berkurangan seperti 2 dalam 1. Saya merasa gembira. Terima Kasih Smart Coco A+!!
(Azimi, 16 tahun, MRSM)
Anak saya akan menduduki UPSR tahun ini. Saya risau dengan prestasi pelajarannya yang selalu mendapat merah, terutamanya Matematik. Saya berikhtiar dengan menghantarnya ke tuisyen, di samping memberinya minuman Smart Coco A+ ini. Alhamdullillah, setelah mengambil 3-4 kotak Smart Coco A+ sebanyak 2 bungkus sehari, prestasinya mula meningkat kerana katanya dia dapat fokus dan faham serta mengingati ajaran cikgu di dalam kelas dan tuisyen. Keputusannya meningkat ke C sekarang. Saya terus memberinya minuman Smart Coco A+ ini dan yakin prestasinya akan terus meningkat kerana masa masih panjang untuknya belajar sehingga ke peringkat Universiti, itulah harapan saya bersama Smart Coco A+

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...