Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Selasa, Mei 11, 2010

jom pakat bg komen>

Assalamualaikum....
jangan permudahkan dan meremehkan hukum Allah
hari ni.umi nak kongsi sedikit.....nak kata luahan...mungkin tak....umi leh kata kan satu perbahasan antara tuan punya blog ni....(umiliya sendiri) dengan seseorang yg selama ini umi anggap dia sebagai kak angkat
.
.
.
.
mungkin kami tidak sama haluan ...dr kata lain....bukan satu barisan hehehe
ummi....masuk bulatan..dia lak ikut barisan.
.
.
.
.
faham 2lerrr
.
.
.
bukan nak kaitklan bab politik...cuma..nak kongsi lah sesama kawan2...
mintak maaf jika ader yg tersinggung..dan mungkin ....orang yg umi anggap kak angkat ni..juga mungkin membaca..coretan umi kali ini...umi harap sesangat dia membaca nyer..
semoga...dia berfikir sejenak apa..yg telah di tulis dan apa yg di fikir kan selama ini.
.
.
.
.
.
ok.
sms ini berbunyik begini....
...
...
sms pertama~~~~
apa yg sekian lama mungkin terbuku di hati seseorang untuk.....
berbahas ngen saya.
.
.
.
.
sms pertama berbunyik begini...
( wt kad free je,tu r ade skoloh krjaan mu htr ank sekoh byr,benci ngat ke umno,mu pun dulu sekoloh krjaan sdgkan wan mu kj kerajaan,doh kira gana pndptn wan mu v mkn ke mu skuarga,mu jgn marah lama doh kno duk tgk mu taksub ngat ke pas sapa buh bendera dlm kete,
kte kan pegang ajaran islam ikut al-quran n hadis ,yg duk nebeng2 ngak wak pende,k.nor mintak maaf banyak ni deh )
ni lah sms pertama ..umi terima ....ni leh di katakan org yg jahil dalam ilmu agama ...
nak berbahas sgt ,,kalau lah kita ni arif.....bukan cara tu nak tegur org...
betul dok..ke guana???
.
.
.
.
ulasan selepas ni..panjang lebar niii.
.
.
mintak2 yg hantar sms ni..leh baca lah ulasan yg panjang lebar kat blog saya ya>>>

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...