Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Sabtu, April 10, 2010

perjalanan pertama ..ke kl

Salam...alhamdulillah kami dah selamat kembali......pulang...perjalan ke kl...bersama keluarga...kami bertolak dr umah jam 11 ,lm..6hb ke paka ...sampai paka kul 1 pagi...rehat2 dan tido..esok kul 7 pagi bertolak ke kl..konvo 2 biji kete...



waktu ni...berhenti rehat ni...tempat rehat ....lalu kot highway......mkn2 pagi..

time ni alya tak saba2 nak kencing heheh


makan nasi ngen kuih2 .....kat hentian....



dalam kawasan uia....comelnyerrr

alhamdulillah perjalan....ok jer cuaca tak panas sgt.
sampai jer kat uia..kul 1.30..tunggu adik ipar baru jer habis exam untuk last...ermm tak sabar nak jumpa ngen adik ipar..nak tenggok perut dia besar ke tak hehehhe




alya tolong cik na kemas2 barang..yg tertinggal sikit2 agi..
comel nyer bilik cik na kan kan umi heheh





asyik liya tenggok tok..duk kemas2 beg cik na dia


SELAMAT TINGGAL UIA....5 TAHUN LEBIH ADIK IPAR STUDY KAT SINI....
adik ipar ku...yang tabah..semoga anak yg dikandung nyer..kan menjadi anak yang soleh.dan cemerlang di dunia dan akhirat...seorang isteri dan bakal ummi....yang tabah...untuk belajar walaupun letih..dan bersabar walaupun berjauhan dgn suami...nyer...sabar nyer...dahlah pengalaman mengandung anak sulong duk jauh2 ngen suami dan keluarga...seoarang di sabah dan sorang di semenanjung


lepas selesai urusan adik ipat kat uia gombakl..terus ke quartes bomba...ermmm happy nyer dah sampai tempah berteduh..sampai jer terus jumpa ngen kawan2 lama umi..abah dan semua lah ,,happy sgt2


SELESAI URUSAN ADIK KAMI TERUS..MENUJU DAMNASARA TEMPAT MENGINAP DI QUARTES DAMANSARA ..TEMPAT UMI NGEN ABAH MULA2...BERKENALAN..HINGGALAH BAWA UMI..DUK SANA LEPAS KAHWIN...DAN LAHIR KAN LIYA DAN ARWAH ADIK...MULA DUK SINI..TAHUN 2000 DAN PINDAH ..TAHUN 2004...LPS ACCIDENT..
happy sgt liya..bila sampai kat quartest ni...dia tak ingat ..sgt sebab last dulu datang umur dia baru jer 3 tahun...sekarang dah sembilan tahun..huhuhu





time makn...ermmm seronoknyerrr



lps mandi2 solat dan selesai mkn tengah hari..kami pun kuar gi jalan2...petang tu gi kat brother kelana jaya dan cash convertes...gi cuci mata heheh




depan brothers kelana jaya
alya bergaya depan broher..time ni....alya ngen soima..suker sgt2 bila dia tenggok kereta...mickey mouse ni 





lps....selesai kat brother....kami terus ke selayang ...gi umah ayahlong..alya...abang nyer abah
lps tu..terus balik quartes...makn2 ringan jer...makan burger..ermm lps tu...duk rehat2 ..esok nak mula jalan2 lagi heheheh


alya keletihan sambil duk dengar pak sedara dia duk wak lawak


abah duk excited duk cari wireless..ermmmm tp sayang wife tak  dapat duk tinggi sgt kut huhuhuhu
duk tingkat 5...
kul 6.15 pagi..abah rase ader gegaran...rupa2nyer gegaran kat sumatera hari tu huhuhuhu...nasib baik takder apa2...abah sorang jer rase sebab time tu..org lain...duk sibuk2 mandi...dan ader gak yg masih sedap tiodo huhuhuhu


rehat kat quartes..bomba..hehehe
sebelum tido ni heheh




Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...