Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, Mac 07, 2010

Tag KamiBlogger Biggest Contest

dah penat duk layan soalan utama yakni soalan harian, kita layan tugasan bonus pulak. melalui tugasan bonus ni, saya boleh mengumpul lagi 20 mata. tugasan kali ini saya perlu mengeTAG 10 orang peserta KamiBlogger Biggest Contest untuk menjawap soalan mesra alam saya di bawah ini... ~ apakah jenis handfon yang anda gunapakai sekarang?? ~ sudah berapa lama menggunakannya?? ~ adakah anda akan tukar ke model yang lain?? ~ apakah warna rambut anda?? ~ bila kali terakhir memotongnya?? ~ bagaimana style rambut anda?? ~ berapakah usia ibu anda?? ~ apakah pekerjaan beliau?? ~ apakah masakan beliau yang paling anda gemari?? ~ adakah anda rasa anda akan berjaya dalam KamiBlogger Biggest Contest ini?? mari kita lihat siapa yang kena.... 1. littlestoryfromlittlefamily 2. kasihreisya 3. umiliya 4. rashidahjuraini 5. paraparapets 6. kamibudakhitam 7. ienaeliena 8. maisarahmazhar 9. malaywifelife 10. applegreengirl dr blog penganjur~~~~~~~Tag KamiBlogger Biggest Contest untuk mereka yang bertuah di atas, sila jawap soalan tersebut mengikut turutan. jawapan yang simple jek pun takpe. no hal punyer la.. janji korang jawap k.. jangan lupa link korang jugak yer.. contoh :- Link Blog Peserta jemputan : http://aslindaa.blogspot.com/ 1. N70 2. 3. so guys... selamat menjawap & thanks in advance... sayonara!!~ . . . . . . . . . . korang yang baik hati... sila tinggalkan komen di sini jugak yer >>> kamiblogger biggest contest terima kasih pada yang telah meninggalkan komen!!~ ;)
bismillahirahmanirahim...
1. Nokia 7610
2 .setahun lebih
3 .insyallah
4 . hitam
5 . bulan januari 2010
6 .Lurus paras bahu je
7 .68 tahun
8. suri rumah tangga
9. ayam masak golek
10 .insyallah semoga kejayaan menjadi milik kita heheheh..amin
alhamdulillah doh siap doh

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...