Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Isnin, Mac 22, 2010

Semoga Allah lembutkan hati2 kami

Assalamualaikum....ermm hari ni..umi alhamdulillah sihat2 jer...nak start kijer rase malas sgt2...mood hilang lagi....start bangun pagi tadi..niat di hati nak start menjahit hari ni..sebab kan awal bulan depan nak kene tinggal umah 2 tiga hari nak ke kl..urusan family...jd kijer2 umi yg melambak tu sepatutnyer kene bereskan sebelum pergi lah..tp kene sejak 2 menjak...ni malas sgt2 huhuhu.
abah off hari...ni,,,,sambil duk tenggok abah luh liah...luh liah gi mari..duk sambung hub ke apa ekkk....untuk modern internet tu lah....umi ngen liya duk berebut pc...jd abah pasang setiap bilik keh keh..maka oleh itu taklah berebut ken ken ken..
.
.
umi masak simple jer sambil duk baca article2 penting dalam blog ilmuan....yg sgt berguna...
http://resepirahsiaku.blogspot.com/
blog ni..banyak memaparkan...pengetahuan2 tentang ilmu agama...dah menjadi..satu kewajipan...start jer bukak mpc..mesti....blog...ni yg di terjah dulu,,,,satu agi...sambil membaca kita dapat gak....sumbangan dr penulis blog,,,,sapa2 yg berminat....dan ingin mendalami ilmu agama ...klip jer..link blog tu..mudah jer kan...kan...jadikan...blog ilmuan..sebegini...sebagai sumber inspirasi kita..insyallah...dan Alhamdulillah
semoga Allah buka kan pintu2 hati kita untuk mendalami ilmu2 agama.
dan mintak2 Allah jauhkan kita dr tergelincir pegangan agama..
.amin

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...