Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Mac 17, 2010

insyallah...semoga semua nyer lancar

Assalamualaikum.. hari ni rabu...alya masih bercuti agi,hari ni abah kijer siang....abah call td dah confirm homestay kat quartes bomba kat damansara..ermm syukur alhamdulillah..rase tenang sikit hati ini...takyah duk fikir agi...nanti bulan depan family kita ader planing nak gi kl..nak ambik adik ipar..alhamdulillah dah habis belajar kat UIA..
ADIK IPAR YG BARU KAHWIN NGEN ADIK....
yg duk sabah tu..
adik balik 5hb 4 ni...ermm insyallah kami dah rancang nak ke kl 7 hb ..ptg 6hb tu..jika tiada aral ke paka dulu tido umah kakak..erm insyallah pagi2 sebelum subuh bertolak ke kl...ermmm itu semua perancangan ...Allah yg menentukan...
.
.
.
ermmm kebetulan lak..10 hb pak sedara nyer abah ader jamuan..insyallah kami akan hadiri lah...jika tiada halangan kut..
.kad jemputan baru jer sampai kelmarin...
ermm macam di rancang jer ...
tahun lepas...sekali dah undangan dr beliau...18 hb 7 2009......dah rancang....nak pergi...tapi...tahun lepas..sebelum kami ke sana...tragedi..buruk telah menimpa abah...abah kemalangan...14 hb 7 2009 waktu tu abah dalam tugas nak gi selamat mangsa kemalangan....tp malang tak berbau...dan allah telah takdir kan.. jentera bomba yg abah naiki...pulak terbabas lalu terjunam ke dalam cerun..alhamdulillah...abah dan kekawan 9 org semua selamat..tp...luka2 dah patah ..jugak abah dapat 2 bulan mc,,,kerana kecederaan tulang belakang dan patah tulang rusuk...nauzubillah..
ya ALLAH mintak jauhi kami...
dr pada musibah yg tak dapat kami harungi aminnn...

4 ulasan:

nza berkata...

Semoga perancangan umi xde apa2 halangan Insyallah....

aufi berkata...

mm..insyaALLAH smg sglknye laNcar spt yg kt rancang..tp kami x sure leh join k x..kn tgk condtn aufi dlu 6t..coz hjg bln ni operate..smggu b4 date kt nk pg kn..huhuh..smg aufi cpty sembuh..leh la bwk aufi g jln2 skali..

UMILIYA berkata...

terima kasih kak nza..insyallah

UMILIYA berkata...

aufi...insyallah....bakpe operation...aufi ke,,,sebab napa ekk
umi tak tau pongg

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...