Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Khamis, Mac 04, 2010

http://pinkmuslimahstore.blogspot.com/

Jalan-jalan cuci mata,
tetiba terjumpa blog wak contest juga
kalau nak tau....contest apa,
jom masuk http://pinkmuslimahstore.blogspot.com/ tuan blog punya.
Tersengih-sengih tak tau kenapa,
tak tau nak buat ayat2 apa,
kalau berpantun boleh lah juga,
manalah tahu dapat rezeki tak di sangka-sangka.
hehehehhehe....JOM PAKAT JOINT CONTEST NI...........
TAPI KENE IKUT AHHH SYARAT2 KAT BAWAH TU YER
  1. Be a PINK MUSLIMAH STORE Follower .
  2. Reason : So that u will not miss any updates from me .-done
  3. Put this giveaway banner together with baclink on your sidebar
  4. where i can detect it easily . -done
  5. Make the SIMPLEST entry about this giveaway/freebies . -done
  6. Don't forget to leave your entry' s link BELOW (in the comment box) .-done
  7. Winner will be chosen via RANDOM.ORG

Damn easy rite?

This GIVEAWAY will be held starting
1st of March '10 till 7th March '10
. Only 1 WEEK !
So what is the FREEBIES ?? Of coz this beautiful EMERALD GREEN kaftan !!

FREE NI TAKKAN TAK MAU ??? : p

ANDDD ...

I also decide to give the number 2 & 3 winners prize too .

What are the prizes ??

A RM10 VOUCHER to shop in

PINK MUSLIMAH STORE .

4 ulasan:

Ummi Hanie berkata...

salam ,

anda qualified .

gudluck n thanx 4 joining ! :)

nza berkata...

gud luck umi...dh link ke blog tuan umah tu...nnti lupa lak....hi.

UMILIYA berkata...

salam umi hanie..tq sudi singgah blog umi..yer..sama2..kerana anjurkan contest ni

UMILIYA berkata...

salam kak nza dah link dah..hehehhe kan silap ter link ke blog lain kan nayer umi heheh

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...