Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Isnin, Mac 22, 2010

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100

THIS IS STICKY TOPIC..APE TU STICKY..? TOPIK MELEKAT KOT..
Contest ini bermula pada hari ini.
dr blog
...lelaki itu...
.Dianjurkan bertujuan suka² sambil melihat bakat anda dalam penulisan..Pemenang akan dinilai dari segi cerita yang menarik
Syarat² Penyertaan
Sila buat entry bertajuk seperti di atas iaitu -
CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..
Entry tak payah la nak skema², ikut kreativiti korang la..
Sertakan banner di atas & backlink ke entry ini..Tak payah la letak kat sidebar..
Tarikh tutup penyertaan ialah pada
30.04.10
assalamualaikum..tuan penganjur yg mengelarkan dirinyer lelaki itu..
Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100.
ermm banyaknyer bender leh wak ni ekkk...salah satu nyer nak bg sumbangan kat sekolah rendah al-hamd(sekolah agama swasta) insyallah..semoga di murahkan rezeki....ermm kebetulan sekolah anak ku,,,mintak sumbangan ikhlas drpd ibu -bapa pelajar untuk menampung kos...membuat tandas baru sekolah...itu...
kalau di tambah2 lagi kan makin banyak...pemberi leh gak pahala..umi lg dapat pahala kan kan....kita panjang2 kan sedekah tu..hingga akhir hayat ..insyallah...
semoga di murahkan rezeki kita.
sapa2 nak joint eh aahh klip2 jer link ka atas tu yer heheh
Kalau dah join, sila tinggalkan pesan & URL blog anda di kotak comment..
Hadiah
Tempat pertama akan menerima RM100 terus ke akaun anda
Tempat kedua akan menerima RM50 terus ke akaun anda
Tempat ketiga akan menerima RM30 terus ke akaun anda
Tempat keempat & kelima akan menerima saguhati sebanyak RM10 terus ke akaun anda
.
.
.
.
ni pesanan penaja~~~
Contest ini diadakan bagi menghargai blogger² serta rakan² yang sentiasa menghangatkan blog ini serta tanda terima kasih atas sokongan anda..Sekiranya sambutan menggalakkan, berkemungkinan akan ada lagi contest yang akan menawarkan hadiah yang lebih besar..Terima kasih kepada semua rakan² bloggers..Jom ramai² sertai contest ini..

7 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

wah..sambil menyertai contest sambil menderma..menarik tu..

tQ join contest saye..good luck..

UMILIYA berkata...

insyallah..tq jugak sudi singgah blog umiliya yer..insyallah

Ummi Hanie berkata...

salam,

gudluck yer kak umi...

moga2 niat ikhlas lg murni itew trmakbul...amin...byk $100 tu

etuza berkata...

Best juga contest ni..manalah tahu muncul pemenang ..huh banyak tu 1 ratut...ramai yang ambil penyertaan tu rasanya.

UMILIYA berkata...

salam..gak untuk ummi hanie..ok jom aah joint sekali

UMILIYA berkata...

etuza..insyallah....semoga kita berjaya

nza berkata...

gud luck umi, semoga niat suci umi tu trlaksana...amin!!!

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...