Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Khamis, Februari 18, 2010

Ya allah mintak.2 buaaahh tangan itu sampai jugak nanti

ermm bukan nak nunjuk2 ni hehehehhe...cian lak..pada kekawan umi yg lom sampai...agi...buaaaaaaaaaaaah tgn dr ganuni..ermm pada kekawan blog umi yg..pernah jengguk ..walapun jarang2 comen..tp..insyallah..lain kali..umi ader masa..ader luang umi send jugak...buah tangan dr terengganu..insyallah..semoga di murahkan rezeki,,heheh umi jugakkalian aminnnn
sedihlak...ermm patutlah...qis ngen zuhana lom...sampai upernyer buaaaaaaaaaaaaaah tangan yg ummi send kat diorang ..dah 10 hari dah,,,ermmm..kalau pos laju leh gak..cek..ni pos biasa ermmm camna erkkkkk
mintak2 sampailah..biar lambat pun..harap2..si twin..dan pasangan lomatik gituh sabar ekkk..ermm malu lak umi ni......dah war2 kan..tp lom sampaikan..ermmmmm
ermm ni lah alamat kekawan yg umi copy paste kat emeil
.
walaupun tak mahal harganyer..tp itu satu.....kenangan dr umiliya..erm sabar yer...isyallah aderv rezeki sampailah ekk..mama qis..nge zuhana yer
yang ni untuk zuhana..emmmm
yg inilak untuk baby twin mama qis
ermm umi hanya..copy paste jer alamat 2 kekawan yg send kat email umi..cuma kak nza jer umi tulis tangan..ermmm tapi kak nza nyer..buaaaaaaaaaaaaah tangan dah sampai...11 hb 2 ermm makna nyer 3 hari jer proses pos tu..ni dah masuk 10 hari..ermm memang lah,,cuti rayer cina..mintak..hari ni atau esok lah ekk sampai..insyallah

yg eryn punyer dah sampai..dah..ermm eryn nyer fm...fridge magnet...mintak2 eryn suker....pemberian umi tu yekk.... walaupun tak seberapa..tq kerana menghargai,,pemberian,,yg tak seberapa....hheheh happy nyer

ini lak kak nza dan anak2 nyer buaaaaaaaaaah tangan...harapan umi kak nza gembira...sampai buaaaah tangan tu ekk eheheh tq kak nza...menghargainyer walaupun tak seberapa
untuk....mama nisa...dan annur.serta nica..puteri yg comel loter tu...terima kasih gak kerana mnghargi,,pemberian yg tak seberapa....tqqq

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...