Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Februari 03, 2010

pencarian ku.,,,hehehe

Assalamualikum..ermm pagi2 ni umi duk teringat akan kawan2 blog umi...walaupun tak ramai yg komen2 blog2 umi heheheh..memang tak ramai pun just...kak nza sorang je..selama ni duk comen heheheh...umi tak tau gak camna dah jadi followers kawan2 tak reti komen kat kawan2 je reti tapi...nak ajak diorang mai jalan2 masuk blog umi..tak reti lak kih kih tapi umi raselah..ader gak kekawan duk intai2 tapi tak comen kah kah kah..tapi takpe.,...
,
,
 sepanjang umi berblog ni..umi suker sangat duk baca dan terjah blog2 kesukaan umi heheheh
,,
,
insyallah umi ader masa umi nak ...heheh senaraikan ....link blog2 kesayangan umi...yg pernah dan selalu umi terjah..bila time umi membuka blog umi ni hahahaha.
,
,
,
umi suker sgt blog kekawan tu kenapa??? nak tau ke??
1.............suker tenggok pasangan suami isteri tu loving sangat2 heheheh
2..............pasangan adik wadek.....perempuan yg sehati sejiwa
3................pasangan sepasang adik beradik lelaki dan perempuan 
4............... pasangan kembar yg comel2 sgt dan nakal sgt2
5.............pasangan kekasih yg....kui kui kui
 6..........sepasang budak perempuan tecit yg tiut miuttttttt
satu agi....seorang ibu....yg cukup2 penyayang..........berhati mulia...cayang kat dia ermmmm sapa yek..kita tunggu dan lihat jem jem jem
macam suspen ke heheheh
.
.
.
.
.
ermmm umi nak mintak....address memasing nanti umi kan send mesej ya...ermmm kalau leh kasi cepat2 address ..nak mengantar gak buaaaaaaaaaaaaaaaah tangan dr ganu..ermm tapi buah tangan tu taklah seberapa .....tanda ingatan umi kepada kekawan blog ni...
'apa yer..nak tau ke,,nanti umi .....snap gamabr2...lepas ader alamat kekawan semua..umi taruk ekkk....buahhhhhhhhhh tangan tu...mesti tak sama kan2 sebab..peringakat dia lain2 ...jangan tecit hati yer..just sebagai..ingatan dr umi....yuppp

4 ulasan:

Ms AiReEn MoHd berkata...

kakak lelaju eryn dtg neh....wakakak da bace terharuu gitew..tetibe aku yg macam anjing kucing ni jadi lovinf wowwwwwww best nyer,...hikhik

UMILIYA berkata...

tq erin,,,ermmm time kasih ,,tak marah kan show pasangan loving2 ni ekkk..nanti eryn send alamat ekk kat umiliya@gmail.com ok...tq

nza berkata...

kalu gitu umi kena selalu terjah blog2 kwn2 tu n tinggalkn komen mcm kak nza ni yg kuat mengomen org...hi.hi.hi...syg umi....

UMILIYA berkata...

ooo gitu ekkk...wokeh kak nza..terima kasih jugak keh keh keh

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...