Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Februari 17, 2010

citer tertangguh....

salam....larut malam...ermm duk teman abah baiki komputer teringat lak nak buat entry hari tuh...lupa lak..time jumpa ngen kawan blog umi...ermm maaf yer ira..umi lambat updatr citr pasal pertemuan kiter hari tu...
ermm ku 4.30 dah janji ngen ira ermm kawan blog umi dr kemaman datang giant nak jumpa umi,,,dah bg CCp..cco clogen tu,,ermm alhadulillah dah 2 minggu umi mkn ccp ni,,ader perubahan heheheh...alhamdulillah sapa lom cuba baik cuba cepat2 nanti rugi heehheh
sempa agi,,snap gambar alya,,time nio,,tunggu ira janji depan kedai bata dalam giant,,heheh ira nak cepat2 tu huhuhu.
umi ajak ira gi,satu kedai kat giant pomot,,suh jual produk ni,,alhamdulillah setuju gak,,,
ira tengah bg penerangan kepada tauke kedai...
hehheh duk tenggok jer,,,,sambil belajar cara2 nak teckl pelanggan ngen ira ni kui kui kui
lps selesai jumpa ira..abah ajak balik,,ermm kebetulan kat TTC der pameran perkhawinan dan pameran buku,,,,ermmmmm alya lak dah muncung..disebab kan mlm ni abah kijer....esok ekk kiter gi cayang,,ermm abah tak hampakan perasaan ank dier,,esokkan abah ajak kami ke TTc..jem punya aaahhh ,,,45 minite atas jambatan ermmmmm...samapi2 kul 7..masuk azan magrib...gi solat dulu,,,,
fuyooooo..umi duk cari kat mna nyer pesta buku ermmm....satu jer gerai jual buku lelain,,semua pelamin dan pameran pengantin,,,kui kui kui
ader peluang gak liya posing mau2 gituh,,,
lps tu..alya duk pilh2 buku latihan dan buku2 citer,,sambl di pomot oleh kakak untukmengajar liya cara mudah belajar melalui internet..ermm yuran rm 400 fuyooo heheheh alya nyer latihan

2 ulasan:

nza berkata...

bestnya dpt jupe kwn blogger tu...

program Zoom A lg murah umi...jz RM10 je sthn...latihan mmg byk n bagus sgt...Program tu dibuat oleh guru2 pakar di N.Kelantan n diguna pakai sk Daerah Muar...

UMILIYA berkata...

ya ker,,,kak nza camna umi nak tau ekk,,leh tak kak nza bg....email..atau nak daftar camna yer

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...