Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Isnin, Februari 01, 2010

BLOG2 BICARA SEMPOI**



Jejalan tgk blog kekawan terjumpa la blog nie BLOG BLOG BICARA SEMPOIyg mengumpulkan blog2 di MALAYSIA nie..huhuhuaku nk ambik peluang JOIN gak la.. sambil2 tu ramai kekwan leh SINGGAH2 kan.

.::senang je flow nk join nie..ader 3 LANGKAH JEEE::

1.Pasang link Atau Banner Club Bicara Sempoi diblog anda

MALAYSIA MEMBER CLUB

2.Buat Posting Review Tentang -Club Blog Bicara Sempoi- Diblog anda

3.Sedikit Ulasan Apa Tujuan Anda Buat Blog?

Siapkan 3Langkah Diatas Dahulu..

Kemudian isi Form yang telah disediakan lak

Mcm gtu jer rupanyer...

aku wat blog nie sbb nak share2 resipi dan nk kembang sket sebyk psl bakery and produk yg

kami sediakan..

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...