Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Februari 17, 2010

Baju Kurung Menawan Contest

CONTEST YANG DIANJURKAN OLEH http:/
/honeybee-lovely.blogspot.com/
. mAKLUMAT LANJUT BOLEH KLIK (SINI). MENARIK CONTEST INI, SEKURANG-KURANG NAMPAKLAH KESOPANAN BANGSA KITA NI. MANIS DAN ANGGUN BERBAJU MELAYU GITU.
KEPADA SEMUA BLOGGER : MARILAH KITA SAMA -SAMA MEMERIAHKAN CONTEST ANJURAN HON3YB33 INI..OKAY..CONTEST INI DIBERI NAMA BAJU KURUNG MENAWAN TAPI XKESAH LAKI KE POMPUAN SMEUA BOLEH JOIN..MAKESURE KO LELAKI PAKAI BAJU MELAYU..BOLEH?? WALAUPUN HADIAH XDERLAH BERIBU NAMUN PERSAHABATAN ITU AMAT BERMAKNA..TUL X? TUNJUKKAN KEMELAYUAN ANDA SEMUA SEBAGAI BLOGGER TEGAR...BOLEH?? ADA BERANI?? JOM JOIN CONTEST HON3YB33 INI...TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2010 SYARAT 1
Korang dikehendaki meletakkan banner diatas pada ENTRY dan SIDEBAR blog anda. Tidak kiralah ianya sebelah kanan atau kiri tapi di sidebar anda dan dibahagian top/ atas sekali sehingga tarikh tamat..kalo nak letak sampai bila2 pun bley gaks.....uols okay?? pastu jangan lupa banner tu link dgn my blog supaya senang org nak search..

SYARAT 2

Korang hendaklah menjadi salah seorang follower di bog honeybee ini..klik jer kat blog ini..conpem dapat jadi follownyer..
SYARAT 3
Gambar yang disertakan hendaklah original gambar korang leh diedit mengikut kesesuaian korang..tapi korang wajib memakai samaada baju kurung, baju kebaya, baju kebarung, baju jubah, atau baju melayu..Yang melambangkan kemelayuan seseorang itu...
SYARAT 4
Buat satu entry mengenai contest ini dan pastikan ada backlink ke blogHon3yb33 ini...Huraikan ikut kreativiti anda..lagi complete lagi bagus..!! suka atiiiii..!!
SYARAT 5
Buat satu entry yang menyambung ayat ini dibawah gambar contest tersebut : "Saya nak masuk contest ini kerana............................dan warna yang saya suka ialah................." Huraikan entry tersebut sesempoi yang mungkin..xperlu berjela-jela panjang..!! sekadar padat dan menarik...
SYARAT 6
Dari mana korang tahu contest ini? sila tulis nama dan link blog mereka...........
SYARAT 7
Jangan lupa tinggalkan komen dan url link anda di kotak komen mrs weiyda dibawah entry ini..Komen di entry ini sahaja..jika tinggal di entry lain x akan diambil kira...pastu tinggal jejak kat chatbox di sidebar...
Gambar yang di pilih ialah:
"Saya nak masuk contest ini kerana saya berminat pada konsep pertandingan yang dianjurkan, mengetengahkan dan menonjolkan pakaian tradisional Melayu sebagai latar belakang contest dan warna yang saya suka ialah ungu"
ermmm hadiah menarik...
hadiah pertama
tarikh tutup
28 FEBRUARY 2010

2 ulasan:

HOn3YB33 berkata...

NOTED..!! GUD LUCK..!!

HOn3YB33 berkata...

UNTUK PERHATIAN SEMUA YANG MENYERTAI CONTEST BAJU KURUNG MENAWAN...

contest ini telah ditutup penyertaanya..
semua peserta adalah seramai 52 orang..
dan ianya akan dipilih sehingga mendapat top 10...
nantikan to 10 iaitu 3 hari dari sekarang...
sekiranya anda terpilih sebagai top 10...
pastikan anda membuat sesuatu untuk menraih undi daripada blogger lain kerana 30% undi berada di tangan blogger...

itu sajork...

anda tidak akan diberitahu samaada anda adalah top 10 atau pemenang...so rerajin ler..mengklik kat blog honeybee...sekiranya masa sudah tutup tetapi anda tidak menghubungi honeybee maka akan ada backup winner disitu...harap maklum...

last..thanks coz join this contest..gud luck..!!

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...