Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, Januari 31, 2010

syukur padamu...

Salam hari ahad......
pagi ni umi bersiap.....abah nak gi kijer alya..lak duk sok sek...nangis..dr semalam dukl bodek abah nak ponteng hari ini,nak...hantar pak sedara dia kat airport....dah dia tau umi dia duk bersiap nak ke airport...ermmm...pagi 2 lagi dia duk tunggu van nak bg tau dia nak ikut umi....ermmm takpelah kalau sempat umi hantar nanti balik dr airport mungkin lambat kit alya ke sekolah flight kul 10 pg kul 8.30 jap2 agi umi nak turun aaahh...
 
pagi tadi bangun seawal pagi....heheheh kul  5.30 pg...ermm potong baju anak sedara ..ermm lupa jahit kelmarin....jap2 agi kul 6.30 ..dia akan singgah umah keh keh khe.

.umi apa lagi macam lipas kudung potong terus jahit...jem jem..jem...kul 6 solat subuh semetara umi solat abah tolong jahit tepi....lps siap solat umi..terus jahit....alhamdulillah anak sedara sampai kul 6.30 pagi...baju dia dah siap...dan boleh di pakai terus siap gosok..cuma lom basuh2..takpe bekas tanda takder umi...buat line2 ngen kapur putih je...syukur./.... 
;
;
;
;

 .....................ok doakan umi selamat ya...dah nak turun ni....ermm nanti2 umi citer lagi ya..kalau di panjang kan umur.. 

 
sementara tunggu adik sampai umi ngen liya sempat snap gambar2 kat lapangan sultan mahmud terengganu




kul 8.30 turun.....ermmmmm sekarang kul 10 umi dah balik dr airport alya lak tak gi sekolah terus ikut mak sedara umh bonda nak gi main2 ngen adik aufi..tadi umi bawak motor je....gi airport abah kijer siang ...ermmm

.
.
 
adik..bawak bonda sekali

 
  
alya tu duk sebuk2 je dia

 
konon2lah tu...dah lah ponteng sekolahhh

 

tercapai gak citer2 liya nak hantar pak sedara dia...ermmmm kalau tak muncung 4 depa hahaha
boleh sanggkut hanger agi tuh

 
Kebetulan Tuan guru haji hadi pun...nak berangkat sama ngen penerbangan adik,,,,ke kl kul 10 nanti...ermm bergambar kenangan bersama Tuan Guru..pimpinan Ulamat ....yg tinggi ilmu agamanyer ..semoga Allah selamat kan perjalanan mereka pergi dan balik

 
 
 
Baby aufi pun adewr gakkk....alya duk sibuk nak gi jaga adik aufi..kat umah bonda dahhh

Selamat jalan pejuang ku..semoga berjaya....

.muka yg somborono.....
tak suker umi..liya buat memek muka camtu ..macam ganas jer..lain kali kalau bergambar takyah buat gitu okkk

.



Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...