Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Sabtu, Januari 30, 2010

makan sedappp heheheh

  

 
 doa..murah rezeki..hehehhe


 


 Salam petang ermm sempena adiku yg jauh di mata tapi dekat di hati..balik,.,,ermm bertambah rezeki umi heheh..tiap2 malam di jemput makan keh keh..tengah hari ni...kakak jemput gi umah dia makn nasi yam heheheh sempena adik kat sabah tu..balik...boleh lah tompang sekali jamu2 selera,,,heheh bukan senang nak beramah2 ngen adik wadik ni...kalau tak open house raya hehehehh..harap2 adik beradik buat tahlil atau kenduri.....jadi kekadang org jauh2 ni balik..je lahhhh...ader gak peluang ..makan2 ramai heheheh...
..........
 anak dara umi yg tersenggih posing kat..nasi ayam ermmm..foverite dia lah  tu heheh

.
program malam ni umah adik yg bongsu lak....pasir panjang....jom malam ni kiter terjah ke sana lak yere heheheh
.
.


.
.
apa menunyer?????????
umi pun tak tau agi...ermm sate kot????hehehehe


  
 


petang ni...alya tak balik..dia nak gi airport esok nak hantar..pak sedara dia..dan dan dia dah cakap nak ponteng sebab nak hantar cik na..naik flight..huhuhu..yer yer lah liya tu..nasib baik baru je lepas exam...ermmm

umi lom siap baju sekolah ngen tudung..anak sedara mintak umi buat kan untuk nyer satu pasang agi ermmm
  
hari ini umi nyer malas sesangat.......tenggok meja jahit duk penuh dah ngen kain..leh agi buat pilihan..duk ruang jahit ke...ruang membaca keh keh khe...
umi ....pilih berblog je lah...ermmm

 
masa untuk berblog abah lak...duk tenggok citer yg dah dia donload tu ermmmmm


2 ulasan:

nza berkata...

sedapnya nasi ayam tu...lapar la pulak....

UMILIYA berkata...

hhhehe betul2 sedap keh keh

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...