Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Khamis, Januari 21, 2010

khamis....

kul 10 pg ke hospital untuk elektroterapy abang,,,ermm sampai kat hospital bekpes dulu....lps bekpes terus masuk bilik elektroterapi...
hari ni abah...
rawatan ke dua....ermm macam tali gantung jeeee
lps siap ./..elektroterapy..kami pun terus masuk bandar kt nak je cari ke kedai tupperware..umi nak tukar tuperware yg lama.....sampai je....mereka cakap hari sabtu hingga selasa je..proses menukar barang ...aduhai..kene datang semula...lps tu terus ke...
kedai kain...untuk cari kain liya..yg petak2 alhamdulillah ader..tp kene ke kedai satu lagi...umi ngen abah ...terus kekedai yg satu agi..sebab jurujual cakap baru je pi hantar kain cotton tu minggu lps...umi mintak dia call kat kedai tu...pasti kan ader ke tak..dah confirm aderv
umi terus pergi....
umi beli 5 meter kain cotton ...dapat lah buat 5 helai..vest baru untuk liya
'''
sampai umah kul 1..terus makn tengah hari.....lps tu umi pun terus buat kijer umi..hehehheh 

2 ulasan:

nza berkata...

moga abah liya bransur pulih..
wah, byknya vest liya...bg aunty satu...bole...hi.

UMILIYA berkata...

insyallah...terima kasih kak nza...ermm ..heheheh beli banyak2 hari tu cari kain tu bukan main susah habis bandar kt umi pusing nak cr kain gitu..padahal cotton je..harga lak murah sesangat tp takder..harga cuma..rm 2.50 semeter...umi beli banyak2 nanti stok habis kang susah..siap ambik no boss dia kalau ...stok habis mintak order..bg tau pihak sekolah...alya..hari tu muthir dia cakap..kain untuk vest habis stok....hehheheh..sbb tu alya lambat dapat vest yg umi tempah kat sekolah dia...

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...