Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, Januari 31, 2010

http://puterimanja.blogspot.com/

1 set = 3 kotak (30 sachet, stok sebulan)

Trial pack = 1 kotak (10 sachet)

Harga : RM 59.90

NOW!!!! HARGA SALE


1 set (3 kotak) = RM50.00 Sahaja

(Harga TERMASUK pos parcel domestik)
 
KEMBALIKAN KEREMAJAAN ANDA

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman.

Koko Pra campuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:

Marine Collagen

Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit

Kacip Fatimah

Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri

Lobata

Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung

Krimer bukan tenusu

Membantu meningkatkan daya kesihatan anda

Dextrose monohydrate

Melambatkan proses penuaan

Oligo saccharide

Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

Kebaikan dan khasiat

1. Membantu mengimbangi hormon
2. Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
3. Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
4. Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
5. Melambatkan proses penuaan
6. Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
7. Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
8. Mencerahkan kulit secara semulajadi
9. Memberikan tenaga
10.Membantu mengurangkan keguguran rambut
11.Melancarkan peredaran darah dalam badan
12.Mengimbangi berat badan
13.Meningkatkan daya penghadaman
14.Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot


Info : CCPP best consume 1 sachet before u have ur breakfast every morning.. but for those yg ada darah tinggi makan dulu sket then baru minum kayy..lastly...minum air masak byk2.. thanksss..

Cerita Benar

Saya baru sahaja mengambil Cocoa Collagen Power Plus 3 bulan bersamaan dengan 3set.. tapi lihatla hasilnya..sangat ketara...

1.kulit muka menjadi glowing mowing gituuu..
2.dada tu pn 'ter'push up
3.tumit kaki lembut dan licin..tiada lagi kasar2..
4.parut jerawat makin sekata dan menghilang..(dulu kalo pakai bedak part parut jerawat mesti obvious nampak..sekarang tak lagi...)
5.body pn makin cantik shapenya..

ANDA BILA LAGI?? RASAILAH PERUBAHANNYA!!!!

Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini.


Khasiat CCPP bagi yg dah berkahwin:-

1. Menjadi SUPER POWER ...

2.Mengetatkan vagina

3.Yang monopous insyaallah ada pelincir

4.Yang bermasalah dr segi pelincir insyaallah solve problem

5.Hubungan suami isteri lebih intim ...(luar biasa .... Pempaham la segan lak)

6.Yang dah bersalin, pinggul kembali kecik. Kemas .. tulang pinggul rapat. Biasa dh bersalin pinggul akan lebar.

7.Tambah air susu bg yg menyusu

8.Bantu mengecutkan rahim

9.Repair rahim yang bermasalah. (utk cyst, fibroid jgn bergantung pd CCPP. Please dptkan rawatan doktor)

10.Membantu mudah lekat (mengandung if dh smp rezeki insyaallah)

11.Memperbetulkan kitaran haid yg lebih teratur

12.Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape

13.Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik

14.Kulit cerah dari dalam

15.Kulit mulus, gebu

16.Jerawat less

17.Parut jerawat insyaallah hilang

18.Less jeragat

19.Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk

20.Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah

21.Tumit pecah2 bertambah licin

22.Less rambut gugur

23.Body menggeleber lepas kurus ... push up balik

24.Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2...

25.Hormon stabil

26.Perjalanan darah lancar

27.If high water retention .. leh turun kg

28.Seimbang berat badan

29.Mengenyangkan

30.Kencing lawas

31.Lebam bawah mata less

32.muka glowing ..

33.Hilang lenguh2 sendi

34.Lancar penghadaman

35.Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut

36.Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara

37.Melambatkan Proses Penuaan
 

2 ulasan:

nza berkata...

ok gak harge tu kalu byk kebaikannyaa....

UMILIYA berkata...

insyallah umi nak try lah semoga hasilnyer puas hati

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...