Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, Januari 03, 2010

hari pertama jejak kaki ke sekolah...tahun 2010

Buku2 teks dan latihan yg ader di jual kat sekolah alya....jumlah semua buku2 alya....tahun 3 ni...hanya
buku teks..dan latihan>>>rm 119.70
yuran bulan january>>>rm 150.00
uniform baru sekolah>>>>
van sekolah alya >>>rm 50.00
..................................................
jumlah keseluruhan>>>>Rm329.70
daftar kat sekolah alya...ermm..lps je..bayar yuran..dan beli buku2 teks ..serta  buku2 tulis umi..ngen abah terus naik ...kat atas tenggok kelas baru alya..alhamdulillah syukur...walaupun kelas tak semewah mana tapi syukur tenaga pengajar kt sekolah ni..cukup2 bertauliah dalkam ilmu2 agama...syukur kepada mu ya Allah..kerana mengurniakan..guru2 yg sanggup mengajar dan mendidik anak2 kita..alhamdulillah
alya duk tilik....baju uniform baru ermmm...alamak nyer umi kene buat lain aahhh...takpe baju uniform lama tuh boleh umi...suh liya buat baju tido je hehehhe..nasib umi tak jahit agi...yg 3 pasang tu huhuhu..insyallah umi nak je buat  telekung sembahyang,

salam ...erm 3hb 1 2010..hari ni hari pertama alya ke sekolah ..dalam tahun 3.....pagi2 tadi..awal alya bersiap nak ke soilah..ermm abah balik kul 8.30 ermm umi terus siap2..kebetulan abang ngen kak ipar datang...mereka baru je...balik dr ngantar anak lelaki yg nakal heheh ke sekolah...tadika yayasan ermmm...yg norty boy

Lpas menghantar alya kat sekolah umi ngen abah bekpe skat kedai biasa ermm umi...nasi lemak..abah lak...roti canai telur ermm bestnyerr

semalam umi..jahit baju sekolah baru lia...ermm hari ni ..hantar alya..guru sekolah al-hamd...bg tau tahun ni...baju uniform tukar imej heheheh...macam apron keh keh keh..warna ungu comelnyerrr..umi minat sesangat

gambar2 lom masuk agi ermmm

.....................................................................................

6 ulasan:

nza berkata...

smart la uniform sk liya...Apa nama sk tu???
Slmat kembali ke sk utk alya..moga jd ank pintar..

Nnti umi email address umi ye cz kalu bole kak nza nk pos serentak cnderahati tu.TQ

norzakiahabdullah@yahoo.com

nza berkata...

Trima kasih n tunggu ckup 10 add nnti kak nza pos okey....

UMILIYA berkata...

alya sekolah kat sekolah Rendah agama al_hamd,time kasih gak kak nza atas doa itu.

umi dah send alamat kat coment kak nza ya...email nyer umi tak leh bukak

UMILIYA berkata...

tu lah kak nza..tenggok uniform baru liya...warna ungu...lps tu vest dia p[etern lain lak..kua kua kua..petern macam gaun hehehhe..bju sekolah indon kut keh keh keh ..alya suker guling2 tadi kat sekolah dia hehehe

nza berkata...

ttp comel sgt la baju cam gitu..kalu sk lain wat colour n patern gitu kn smart...suka tgk.

UMILIYA berkata...

kak nza..baju liya yg colour pich tu last tahun ni...nasib umi sempat jahit satu pasang je...hari last sekolah hari tu...cikgu sekolah alya ader cakap ...tahun depan tukar patern lain...ermmm,umi ingat tak jadi...sebab hari tuh patern bajunyer colour putih dan vest dia colour merah petak2...ermmm..alih2 gi daftar alya..cikgu dia cakap...tukar colour ungu..muda dan vest gaun petak2 ungu gelap...ermmm abah liya cakap macam aprton heheheh,macam uniform sekolah budak indonesia...hehhehe apa2pun alhamdulillah...dapat gak tukar warna,,foverite ummi heheheh ungu....ernmmm

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...