Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Jumaat, Januari 22, 2010

alhamdulillah...selesai satu episod

Alhamdulillah syukur..
allah permudahkan segala urusan ku pada hari ini....
hari ni umi duk sorang2 jer...abah kijer alya lak..kul 10 tadi...balik jap..ambik pakaian ,,,ikut adik dan bonda pergi ke paka,dungun,,,kat umah ibu dan aboh die(mak sedara ) alya..
katanyer adik saje nak ajak anak dia ..syafikah..pi jalan2 hari tu pergi kuantan..syafikah tak ikut ..dia duk ngen ibu dia..
hari ni..umi sehari suntuk menjahit....
syukur ;lah akhir nyer siap gakkk susah payah umi .....duk fikir petenr langsir tu ...
akhirnyer siap/....scallop yg panjangnyer 64 inci tu....siap dua keping ..
sher lak...10 kepinggg
syukurr siap taruk .....
penyangkut agi heehehheheheh
berhenti mkn tengahari ngen solat zohor je...alhamdulillah kul 5 siap....adik yg tukang pasang langsir tu pun datang nak ambik langsir...dia datang bawak wife dan anak dia...ermmm comel sesangat anaknyer baru je..1 tahun lebih,,nama nyer alisya..ermm kalau liya ader mesti alya suker....umi kasi teddy bear yg besar..tanda kenangan buat alisya..
teddy bear tu sama je besar ngen alisya..hehehhe
happy sangat dia siap buat mata kelip2 agi kat umi...ee geramnyer rase nak cubit je alisya tu hehhehe

2 ulasan:

nza berkata...

wow dh siap tu...cantik la.

Mmg cute n comel la alisya tu..chinese look la rupa dia...mesti hepi sgt dpt gift yg besar gedabak tu...

UMILIYA berkata...

heheh tulah cutee sgt2 dahlah cerdik....kebetuln dia datang aliya takder..kalau liya ader mesti duk petet 2 dak tu hehehe

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...