Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Januari 20, 2010

Your best vocation moment contest

1. Letak banner contest pada entry masing2. Jangan lupe link balik banner tersebut pada entry contest ni ye..Penyertaan akan disqualified jika tiada link semula.-DONE 2. Hanya satu destinasi percutian yang dibenarkan untuk setiap peserta. Maksudnya.. kalau anda seorang yang kaki jalan, pilihla salah satu tempat sahaja untuk masuk contest ini ok..-DONE 3. Maksimum 3 keping gambar dibenarkan untuk contest ini. Jadi, pandai2 la pilih gambar yang paling menarik untuk disertakan di dalam entry masing2..=D-DONE (terlebih sudah..hi xpekn) 4. Ceritakan juga serba sedikit tentang percutian anda itu dan nyatakan mengapa percutian tersebut menjadi antara best moment dalam hidup anda- DONE 5. Tempat dan tarikh percutian adalah tidak terhad. maksudnya, tidak kire bila masa percutian itu diadakan, samada jauh atau dekat, dan walau bersama siapa jua anda bercuti tetap mama terima..=))-DONE 5. Digalakkan untuk menjadi follower mama-DONE (dh lama tu n dh mesra alam) 6. Digalakkan untuk menyenaraikan blog ini dalam bloglist anda-DONE (pn dh lama gak tu....) 7. Untuk setiap penyertaan, sila tinggalkan komen anda di entry ini..mama Zara akan segera menerjah dan meninggalkan jejak di entry contest masing2..-DONE 8. Tarikh tutup penyertaan: 25 Januari 2010

Pic yg dipertaruhkn.....

**************

Assalamualaikum....dah lama baru berpeluang nak masuk gak contest yg macam ni..nak je..citerkan kenangan manis bersama keluarga...semasa ke sabah,,,26hb june tahun 2009...

bergambar kenangan di terminal ....sabah..baru je sampai .

yang paling seronok dan gembira sangat masa tu ialah dapat berjalan..dan menaiki kapal terbang beramai...bersama keluarga...itulah kenangan paling manis yg tak dapat di lupakan...bayang kan...seramai 29 orang...rombongan dr terengganu...nak ke sabah untuk...rombongan perkahwinan adik lelaki...kat sana....

dgn gaya..masing....anak2 kecil yg suker sgt2 masa tu...

semasa di sana kami sempat membeli belah di pasar filipina(gelaran) pasar tu memang tersohor ngen mutiara....

melihat dr dekat gunung kinabalu...yg tersergan indah...dgn udara di situ sungguh nyaman...cantik sangat2 keh keh

di sana jugak  makanan 2 laut sangat2 murah..teruja kami melihatnyer...tak lepas peluang makan seafood di bandar sabah..yg harga nyer cukup murah....

bakal pengantin lelaki duk tunjuk...ketinggian gunung kinabalu....

yg berada di belakang .....kami hehehhe

Bergambar kenangan bersama..abang majid dan kak imah(tuan umah) yang baik hati sesangat

Saat paling sedih bila nak tinggalkan rumah ayah angkat adik..

masa ni rombongan kami dah nak bertolak pulang ke Terengganu...

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...