Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Disember 02, 2009

perginyer seorang khalifah kecil

seketika bersama mu...........hanya beberapa detik sahaja jari2 ini dapat memegang dan megusap wajah mu...wahai putera ku....semoga Allah akn menemu kan kiter di sana...Ya Allah jadi kan aku seorng ibu yg sempurna...terbaik untuk ibu ku....suamiku....anak-anak...ku,
 




 

 
adik 1 tahun 2 bulan

 
alya 3 tahun
 
 

 
hari jadi arwah,,,14 hb 1 2003
 
hari2 terakhir.........arwah

time ni arwah baru je nak pandai jalan....umur 1 tahun
 
detik2 terakhir
 
 
gambar kakak alya
 

alya ngen arwah.......... semua gambar2 yg ada arwah kabur...huhuhuhu
 
 
potret terakhir arwah......................sebelum jenazah di bawak balik ke kampung untuk di semadikan
 
pergi nyer seorang khalifah kecil..........al-fatihah untuk putera tercinta
 





alya ngen kenangan2 nyer


time ni..dia nak umi buat kan umah barbie dia... 
 heheheh umi buat ngen kotak...


okheheheheh...makcik yg serabai.....nagh dancing anak2 nyer hehehhehe
time ni alya pelat agi...
 
 



 


 

 

inilak,,,arwah2 kucing 2 alya 


ni lak arwah..kadir(kucing alya yg dulu....mati..time tu abah nak undur kereta)
sedeyyyy alya ingat kat kadir
 
tenggok anak2 alya suatu ketika dulu
kadir dan kabir

 

Yesterday is memory....today is reality............tomorow is faulty 
 
 
ni kabir.............
kabir mati terlanggar jugak time tu baru je berpindah umah baru,,,,ader jiran yg terlangar,,sebab kabir selalu meluru ke kereta ...








kenanagan tahun lalu

 time ni..nak buat kijer sekolah


main pondok2
 
mandi kolam tepi kolam ikan umah tok alya

 

main cikgu-cikgu.....huhuhu
anak murid ikut aja..
 
murid - murid yang tak pelat...cikgu yang pelat
 
...alya yg keletihan.....tenggok tido ngen bantal sejuknyer....bantal ni dah berumur 6 tahun.....huhuhu
dulu bantal..bucuk,,lps accident bantal dia dah di buang oleh pak sedara,,time duk hospital...masa tu umur dia 3 tahun..memang dia tokleh nok berenggan ngen bantal bucuk..tututu..sampai lah sekarang dia duk jaga ke bantal sejuknyer kemana2..time nak tido je aahhh dia  cari hehehheheheheheh
 
ni tahun 2006.....
alya bulat je muka dier kan kan kan'
 
alya ngen sepupu nyer.....alya baju oren..tenggok...macam anak burung..ngah tunggu pok jo kupas limau hehehhe
 

duk umah lama agi ..alya baru darjah 1 masa ni
 

alya ngen tok,,,,
time ni..gi tenggok umah yg abah ,,,,booking..tp sampai sekrang tak dengar berita....rumah ni...harga dia rm150 ribu...bilik 4 biji..puas hati ahhh,tapi sampai sekarang...tak ader khabar berita dr kontraktor ..tu....pejabat dia..dah tutup..telepon...pun dah tak aktif
.
.
.
.
.

meleplah agaknyer,...wang pendahuluan tu..tp yg hairan nyer projek tu berjalan je...dah 50% huhuhuhu
tp pemaju dulu berjanji,,kalau projek tu nak berjalan dia nak hubungi..tp sampai sekarang senyap????
hinggalah abah nekad beli umah lain,,,rumah yg telah org beli....
 
EN.SHAH NI LAH YG BERTANGGUNG JAWAB!!!!!
 
PUAS HATI KAN KAN KAN
 
 
 

 
huhuhu time ni dah berangan2 dah.....ni bilik dia hehehehhe



Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...