Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, November 25, 2009

raya haji bakal tiba

salam,,hari dah 25,,,hb11,,maknanyer 2 hari lagi ahh nak raya,,,esok nak cuti,,kijer sebab,,nak wak kuih raya lah sikit,,,mlm ni nak ajak abah gi,,,giant aah nak gi beli barang dapur kit,,,,barang nak wak kuih raya heheheh
insyallah lah,,,kalau rajin,,tapi kene rajin gak,,cian alya,,mesti kalau raya tak buat kuih tak semangat lah dia ken ken lya
langsir raya lom beli ahh,,nak beli ke tak??????????????kalau tak bli nanti duit yg,,,hari tu dah planing nak beli langsir mesti,,habis,,,tang lain,,huhuhu

alhamdulillah ,,,,,,,,,,,selamat pergi dan balik

test bju baru heheh
 dah nak bertolak dah,,,,,gi dua buah kete,,abg ipar satu kluarga,,ngen 3 anak dia,,,aku lak,,ngen 3 beranak,,ajak bonda jalan2,,cian bonda kalau anak tak ajak jalan2 sapa lagi nak ajak kan kan,,happy sgt bonda,,bila boleh jln jauh sekali-sekala
 kat umah bonda ni,,,sepatutnyer adik lelaki nak ikut tp kebetulan ank dia deman masuk kat hospital,,tak jadi ikut ahh
 bye semua nak gi dah
 sepanjang perjalanan hujan lebat selebatnyer,,,huhuhu,terpaksalah bawak pelan2 je,,alya lak,,,kat belakang dr tadi tido je,,,duk sorang2,,,takder kawan,,tadi asyik duk main ngen barbie dia,,sekarang dah tido dah
 time hujan2 ni lapar lah,,banyak lah makanan ,,heheheh mula2 singah beli kopok lekor nak je bawak kat sedara yg kita nak tumpang tido umah dia tu,,,,hehehhelps tu singah kat marang beli kacang ngen jagung lak,,hehehhe sesjuk ni,,mesti lapar nyer,,,org ketepi lak,,asyik nak kene suap je hehehhe,,,lpr ahh tu huhuhu
 esok pepagi dah bngun,,,siap kul 8.40 sampai kat mahkamah,,hheh
 sementara tunggu abah prkinh ketedebar gakk,,menanti keputusan,,,,,mintak2 selesailah cepat2
 sempat agi sesi bergambar,,,heheh sementara tunggu para2 suami hehehe
 alya happy ngen sepupu dan mak sedara dia tu
 
 makhamah tinggi
 sabar menunggu turn
 abah cedihhhh
 
time ni bebudak ni dah mula boring,,,,,hehe ikut dia ahh nak buat apa,,,sekrang tgh sesi bergambar sesama dia....
 selamat pulang...alhamdulillah





lps kat mahkamah,,alya dah mula muncung tak beli gapoooooooooo,,huhuhu lps mkn tengah hari gi lepak kat pakson,,,,,,,

lps perbicaraan,,heheheh lapar ekk 

sukernyerrrrrrrrr lps leh mkn......nasi ayam...hilang lapar ekkk

abah ngen nasi lauk kari,,,,,,,,,,,,,,,,hehehhe best


 



perbicaraan,,,24hb 11 2004

salam,,,alhamdulillah,,hari ni dah 25 hb ,,syukur alhamdulillah aku dah selamat ,,balik dr kuantan,,,walupun perjalan yg singkat,,tapi letih sesangat,,,,perjalan ke kuantan,,,,dlm kedaan sekarang musim tengkujuh,,huhuhu hujan memanjang ,,je.
jalan yg,,berlubang2 huhuhu,,,
bertolak dr ganu,,,kul 2.....sampai 9 mlm huhuhu...2 jem,,jem kat kemaman.....huhuhu sesak nafas huhuhu
 tenggok aksi anak sedara kakak hehhehehe,,happy nyer dia bila,,,tetamu dah sampai,,,
 abang yg keletihanmmmmmheheheh
 samapi kat makhamah,,,kul 8.40,,bertolak dr sungai ular,,kuantan td kul 8pg,,terus masuk dan jumpa peguam,,,perbicaraan akan dijalankan,,mengikiut gilirtan aah,,,,turn yg ke tiga,,huhuhu...prbicaraan,,hari,,ni bersambung ,,,ke bulan 1 tahun 2010n huhu tahun depan,,hari ni,,,,inspektor huzir,,,,yg bg maklumat ,,,,
 
tahun depan,,,,saksi,,ngen,,,doktor,,pakar dr ampang putri,,yg bg maklumat lak,,insyallah,,,,
peguam nak senarai.....perbelanjaan,,yg di keluarkan semasa,,,keluarga dan,,sedar2 yg mengurus dan,,membantu semasa kami,,kat hospital,,,,sejak kemalangan tu lah,,huhuhu
;
;
;
 
muka,,boiring tungguk turn,,,,
 peguam omar,,,nak bg keterangan,,huhuhu
 ngah dengar penjelasan,,,,,,dr peguam,,,

kos pengebumian,,pun,,,mesti  di sertakan,,,
inilah lebih kurang agenda yg di bincangkan ngen peguam kiter kelmarin
 alya yg keboringan
huhuhuhu 



Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...