Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Selasa, November 17, 2009

kenangan itu masih segar di ingatan

17HB11 2009>>GENAB 9 TAHUN AKU SEBAGAI ISTERI

huhuhu caling2
kringggggg kring,,,,,,,,,,,,,,,tepon berbunyi,,heheheheheh

yaaaaaaaaay,,jap agi kul 3 .00 ptg waktu tulah aku di ijabkabul kan,,,heheh abg call kul 2.30,,,ptg

abg: salam,,hehehe selamat ulang tahun perkahwinan kiter yg ke 9

sayer:aik,,tok imam lom sampai aaah kul 3 ahhh

abg : keh keh heheheh okokoko

sayer: gurau jer,,huhuhu imbas kembali,,9 tahun yg lepas,,kui kui kui,,lawak2,,ok,,,bye

SALAM
ERMMMMM dah sampai upernyer tarikh yg ku tunggu,,,17hb 11 2009,,maknanyer hari ni,,dah 9 tahun aku jadi isteri kepada wan rohaizad heheh cayang muaha,,,abg dah ucap semalam,,,selamat ulang tahun perkahwinan kami yg ke,,9,,semoga kami,bahagia kekal hingga akhir hayat dunia dan akhirat,,,,,,,,,,,,
hari ni abg kijer,,,,tak buat apa2 kut celebrate mlm ni,,abg balik kul 9 akulk,,,kijer ,,,,menjahit banyak agi kat umah,,tak tau nak gi mana...huhuhu hajat nak buat suprise gakkk,,,takpe insyaallah lain kali ahhh,,
,,

perjumpaan ibu bapa kat sekolah alya

pakain seragam sekolah alya yg asal...

ni pakaian sekolh rendah AL-HAMD,,

salam...kul 12 baru masuk kijer,,hari ni,,gi sign result pereksa alya,,,dapat no 9..tadi tanya cikgu liya camna kat sekolah,,,eeeeeeee cikgu kelas dia cakap dia suka jalan,,eeeeeeeee nanti dia.,,,
pelajaran alhamdulillah semua lulus,,,cuma bahasa arab je,,yg kurang sikit dapat c ..yg lain a dan b..alhamdulillah ,,esok ngen lusa sekolah,,,lps tu liya akan masuk darjah 3,,kat sekolah tadi ader cikgu dia tunjuk design baju baru,,,cikgu mintak komen lah,,,ibu bapa setuju ke tak,,,,cikgu sekolah dia ramai gak tak setuju,,,heheh cikgu dia mintak ibubapa bg komen,,,,banyaklah komennyer,,aku tak setuju sebab ader colour putih,,lps tu vest dia macam bju gaun petak heheh macvam apron aku komen,,,abah lak komen macam bju budak tadika hehehe,,,takpe bg komen,,mintak tak jadi design tu,,kekal yg lama je

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...